El València, un rival de màxima exigència

El València, un rival de màxima exigència

Els de Pesic reben un València que la temporada ja els va superar al Palau (18:30h)

El segon partit de la setmana, tot i ser de Lliga Endesa, també té un sabor europeu. I és que el València Basket, el rival del Barça aquest diumenge (18:30h, #Vamos de Movistar+), arriba de disputar jornada d’Eurolliga a la pista de l’Olympiacos grec. Així doncs, partit de nivell a casa contra un rival que va guanyar al Palau Blaugrana el curs passat.

El rival

Compta amb un equip molt compensat i amb grans jugadors de primer nivell. En aquesta nova temporada, en què l’equip que entrena Jaume Ponsarnau disputa la màxima competició europea, el València ha incorporat jugadors com Quino Colom, Jordan Loyd, Vanja Marinkovic, o Brock Motum i ha mantingut homes molt importants com Dubljevic, Tobey, Van Rossom, Vives, San Emeterio, Sastre, Doornekamp, Labeyrie o Abalde.

El Barça

Afronta el segon partit de la setmana després d’un gran triomf a la pista del Zenit (63-87), però amb poc marge per a la preparació. L’equip és conscient de la dificultat del partit i sap que per superar l’equip valencià haurà d’estar concentrat els 40 minuts, com a la Supercopa Endesa, per poder vèncer un rival que sempre li posa les coses difícils.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut