Zenit-Barça: Un gran darrer període certifica la segona victòria europea (63-87)

Els de Pesic han sabut mantenir-se per davant en un duel igualat i la victòria s’ha certificat en un gran darrer quart culer amb 28 punts

Victòria treballada a la pista del Zenit (63-87) en un duel igualat fins al darrer període. Els de Svestislav Pesic han sabut mantenir-se per davant en un partit molt igualat i en el darrer període han aconseguit un parcial de 7-28 que ha certificat la segona victòria europea del curs en dos partits. Kuric, amb 24 punts, i Mirotic, amb 17, han estat els màxims anotadors del Barça.

Igualtat màxima

El duel ha començat amb igualtat entre els dos conjunts i el Barça dominant sota el cèrcol, amb Ante Tomic dominant dins la pintura. Amb el pas dels minuts el duel s’ha mantingut igualat i amb els blaugranes sense trobar les millors accions ofensives i amb un intercanvi de cistelles constant, fins al 20-19 al final del primer període.

El Barça ha trobat el ritme del partit i ha sabut capgirar el marcador. Un domini del resultat que es mantindria al llarg de tot el segon període i amb Kuric, amb 10 punts a la mitja part, i Claver, amb vuit, com a referents ofensius. Per la seva part, en el Zenit Voronov ha estat la gran amenaça blaugrana, també amb 10 punts. Al descans el resultat era de 40-43 favorable al Barça de bàsquet.

Poca anotació en el tercer període

A la represa el duel s’ha mantingut molt igualat, enmig d’una anotació molt baixa en els primers minuts del tercer període (44-45, min 25). Aquests minuts de poca fluïdesa ofensiva els ha trencat Davies amb un gran triple. Tot i així, s’ha marxat al final dels 30 minuts amb avantatge mínim blaugrana (56-59).

Kuric i Mirotic certifiquen el triomf

El Barça ha obtingut una renta de vuit punts després d’un triple de Kuric (56-64, min 34). Una renta que els culers han sabut mantenir i fins i tot ampliar-la en un duel amb moltes interrupcions per faltes i amb poques ocasions clares de cistella. Uns bons darrers minuts dels homes de Svestislav Pesic, amb 8 punts consecutius de Mirotic a 3 minuts pel final, han servit per certificar el segon triomf en dos partits a l’Eurolliga (63-87).