Viatja a la Champions amb FC Barcelona Desplaçaments

Viatja a la Champions amb FC Barcelona Desplaçaments

Les 200 primeres persones que hagin fet cinc desplaçaments de la competició europea amb l'agència del Club tindran garantida la disposició d'entrada a una possible final

FC Barcelona Desplaçaments ofereix a tots els socis, penyistes i seguidors amb el carnet de Compromís l’oportunitat de seguir el primer equip del Barça en la seva participació a la Lliga de Campions 2019/2020.

Després del primer desplaçament a Dortmund el passat mes de setembre, el dimecres 23 d’octubre es visitarà l’estadi de l’Slavia de Praga en el partit corresponent a la tercera jornada de la fase de grups.



Per aquells socis que viatgin habitualment amb el servei de viatges del Barça, FC Barcelona Desplaçaments ofereix a les primeres 200 persones que hagin fet un mínim de cinc desplaçaments d’aquesta competició, tenir garantida -no gratuïta- una entrada per a la final, en el cas que el Barça arribi a classificar-se pel partit que decidirà el campió a Estambul.

Per tots els socis i penyistes interessats en els viatges de FC Barcelona Desplaçaments, poden accedir a tots els seus programes en el següent enllaç.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut