L’Elverum, rival inèdit a Europa

L’Elverum, rival inèdit a Europa

El conjunt noruec, que s’estrena aquesta temporada al màxim nivell de la EHF Champions League, s’enfrontarà aquest dissabte (20h) per primera vegada en la història amb el Barça

Aquest dissabte, a les 20:00 hores, el Palau Blaugrana viurà un partit inèdit en la VELUX EHF Champions League. El Barça s’enfrontarà per primera vegada en la seva història amb l’Elverum Handball. I és que el conjunt noruec ha fet aquesta temporada el salt dels grups C/D, on havia competit les darreres quatre temporades, a l’elit dels grups A/B.

Els precedents del Barça contra equips de Noruega es limiten a cinc partits contra el Drammen HK, i només dos d’ells a la Champions League (2008/09). Abans, en la temporada 1996/97 tots dos equips es van enfrontar en les semifinals de la Supercopa d’Europa. Uns anys més tard, el curs 2001/02, Barça i Drammen es van trobar als quarts de final de la EHF Cup. Tots aquests partits van acabar amb victòries clares dels blaugranes.

Fins al moment, l’Elverum ha perdut els tres partits disputats en el grup A, dos com a local (24-34 contra l’Aalborg Handbol i 22-25 contra el PSG) i un a domicili (26-19 contra el Flensburg).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut