Gerard Piqué recull el premi Aldo Rovira

Gerard Piqué recull el premi Aldo Rovira

El central blaugrana, primer català a adquirir el ja tradicional trofeu que acredita el millor jugador de la temporada anterior, ha recollit el guardó en presència del president del Barça

El jugador del primer equip Gerard Piqué ha rebut aquest dimecres, a la Ciutat Esportiva, el premi Aldo Rovira, que l’acredita com a millor jugador de la temporada passada, la 2018/19. En l’acte, que s’ha dut a terme a la Ciutat Esportiva, hi havia el president del Club, Josep Maria Bartomeu, així com l’exdirectiu del FC Barcelona Josep Lluís Rovira i els seus nets, a més de Joan Soteras, president de la Federació Catalana de Futbol, entre d’altres.

D’aquesta manera, Piqué es converteix en el primer futbolista català que guanya aquest guardó. Els altres premiats d'aquest trofeu han estat Leo Messi (2009/10, 2010/11, 2012/13, 2014/15, 2016/17 i 2017/18), Éric Abidal (2011/12), Javier Mascherano (2013/14 ) i Luis Suárez (2015/16).

El jurat, format per periodistes representants dels mitjans de comunicació, va anunciar el seu veredicte al juliol passat, en un acte organitzat a la Llotja President Suñol que va comptar amb la presència del president Josep Maria Bartomeu; l’exdirectiu Josep Lluís Rovira; el seu fill Borja; el president de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras; i el mateix jurat.

El premi Aldo Rovira, que enguany celebra la seva desena edició, va ser creat per l'exdirectiu Josep Lluís Rovira en homenatge al seu fill Aldo, que va morir en accident de moto el 18 de març del 2009 als 37 anys.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut