El Bihub comparteix el seu coneixement sobre fisioteràpia amb tretze experts del club i a nivell internacional

El Bihub comparteix el seu coneixement sobre fisioteràpia amb tretze experts del club i a nivell internacional

La segona jornada de l’Sports Science Week reuneix per primera vegada als millors especialistes d’aquest camp per debatre i realitzar tallers pràctics complementaris

El Barça Innovation Hub, la plataforma que gestiona tots els projectes de recerca, innovació i formació del FC Barcelona, ha impulsat, per primera vegada, una conferència dedicada a la fisioteràpia en què més de 12 experts del club i de nivell internacional han exposat els seus procediments a l’hora de tractar els seus pacients.

La jornada s’ha centrat en brindar informació sobre quatre grans aspectes del món de la fisioteràpia: el dolor inguinal, la inestabilitat crònica del turmell, les lesions de músculs isquiotibials i la tendinopatia. A més, els assistents han pogut tenir accés a les últimes investigacions i tendències en aquesta disciplina. Com a novetat d’aquesta conferència, els assistents han completat la seva formació mitjançant la realització d’uns tallers pràctics complementaris a la teoria recollida en les intervencions dels portaveus.

Juanjo Brau, fisioterapeuta i re adaptador del FC Barcelona, ha estat l’encarregat d’inaugurar la sessió de benvinguda de la jornada d’avui. Altres ponències blaugrana han estat liderades per Marta Saulà, fisioterapeuta del FC Barcelona, Carles Martín, fisioterapeuta i osteòpata del primer equip de bàsquet del FC Barcelona, Silvia Ortega, fisioterapeuta esportiva del FC Barcelona, i Xavi Linde, fisioterapeuta esportiu del FC Barcelona.

Altres experts de renom que han complementat la sessió d’avui son Telmo Firmino, fisioterapeuta al Benfica, Chris Bleakley, doctor a Highpoint, Gwenaëlle Pelé, fisioterapeuta al Paris-Saint-Germain, i Jim Moxon, doctor acadèmic al Liverpool FC.

La tercera jornada de conferències s’obre demà amb la “Barça Sports Nutrition Conference”, que posarà les bases sobre la nutrició en el mon del futbol. Dijous i divendres tindrà lloc la “XI ASPC International Forum on Elite Sport”, una oportunitat única per a tots els que treballen en el camp dels esports d’elit per aprendre sobre models integradors d’acompliment, lideratge i gestió en esports d’elit, entre molts altres reptes rellevants, com ara la dona en esports d’elit i e-sports.

 

 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut