33 partits sense perdre al Camp Nou a la Champions

33 partits sense perdre al Camp Nou a la Champions

Amb el 2-1 davant l’Inter, els blaugranes s’apoderen de la segona millor ratxa sense caure a casa a la Lliga de Campions

El Camp Nou és inexpugnable a Europa. El FC Barcelona ho ha demostrat, de nou, en l’estrena de la Champions League 2019/20. Amb el 2-1 assolit a la jornada 2 davant l’Inter de Milà, els blaugranes acumulen 33 compromisos continentals sense perdre a l’Estadi. Una ratxa que fa que sigui la segona millor de la història de la Lliga de Campions. D’aquesta manera, el Barça es fa amb la posició de plata que fins ara havia compartit amb el Reial Madrid.

Els blancs van assolir 32 partits sense perdre a casa entre les temporades 1975-1990. El rècord, de moment, el manté el Bayern de Munic, que va encadenar 43 partits invicte com a local entre el 1969 i el 1991.

Més de sis anys sense perdre a casa

Ningú ha estat capaç d’assaltar el Camp Nou des de la temporada 2012/13. L’1 de maig d’aquell curs, els blaugranes van caure contra el Bayern per 0-3 en la tornada de semifinals. Des d’aleshores 24 rivals diferents han passat pel Camp Nou en un total de 33 partits i cap d’ells ha pogut guanyar-hi. 30 victòries i tres empats des de llavors.

Poder ofensiu i fortalesa defensiva

El balanç golejador explica també perquè el Camp Nou està sent un fortí a la Lliga de Campions, amb un total de 101 gols a favor i tan sols 16 en contra. A nivell defensiu l’equip ha estat molt sòlid i cap rival ha estat capaç de foradar la porteria de Ter Stegen dues vegades en un mateix partit.

Resultats com la remuntada màgica davant el PSG per 6-1 el 2017 o les golejades al Bayern de Munic (3-0) el 2015, al Manchester City (4-0) el 2016 i a l’Olympique de Lió (5-1), al Manchester United (3-0) i al Liverpool (3-0) la temporada passada són alguns exemples que demostren la robustesa de l’equip a casa a Europa. En definitiva, el Barça arrenca una nova temporada a la Champions fent del Camp Nou un estadi inconquistable a Europa.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut