Un dibuix de Fer commemora l'obertura de la nova botiga Barça Canaletes

Un dibuix de Fer commemora l'obertura de la nova botiga Barça Canaletes

Una sèrie limitada de 1.899 litografies d’aquesta il·lustració es posa a la venda en exclusiva a la botiga de la Rambla

Per celebrar la inauguració de la Barça Store Canaletes, la nova botiga insígnia ubicada al cor de la Rambla de Barcelona, el reconegut dibuixant Josep Antoni Fernández, Fer, ha creat una il·lustració inspirada en les celebracions dels títols culers al voltant de la font de Canaletes.

Una sèrie limitada i numerada de 1.899 litografies d’aquesta il·lustració a un format de 45x32 es vendrà a partir del dimecres 2 d’octubre en exclusiva a la Botiga Barça Canaletes, a un preu de 20 € i els socis podran aplicar-hi el seu descompte del 10%.

Al mateix temps de presentar aquest dibuix del Fer, tots els socis i sòcies tenen l'oportunitat de visitar la Barça Store Canaletes (la Rambla, 124) i gaudir de l’experiència única que ofereix el nou establiment.

Dibuixos de Fer al Museu

Seguint amb la vinculació del FC Barcelona i el dibuixant Fer, el Museu del Barça compta des del mes de setembre amb una nova exposició temporal dedicada a l’obra del dibuixant. Josep Antoni Fernández i Fernández, Fer, és  un dels humoristes gràfics més importants del nostre país, que ha publicat la seva obra a diversos mitjans com El Jueves i des de fa anys en una vinyeta diària a El Punt/Avui

L’espai compta amb 30 m2 i es troba a la segona planta del Museu. A més de diversos originals emmarcats a les parets, dues grans pantalles mostren unes 450 il·lustracions sobre l’actualitat blaugrana signades per Fer. L’exposició, que es podrà visitar durant tota la temporada, recull només una selecció de la ingent quantitat d’originals que Fer ha creat durant la seva carrera al voltant del Barça.

Dibuix Fer

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut