Un octubre amb ‘déjà-vu’

Un octubre amb ‘déjà-vu’

Els blaugranes inicien un mes en què rebran al Camp Nou l'Inter de Milà, el Sevilla i el Reial Madrid, igual que el curs passat, a més del Valladolid

El FC Barcelona afronta un mes d’octubre exigent amb un total de sis partits amb dos duels de la Lliga de Campions i quatre de la Lliga. I tot això, enmig d’una aturada de seleccions que arribarà el cap de setmana del 12-13 d’octubre.

L’atzar ha estat capritxós i ha volgut que el FC Barcelona rebi al Camp Nou l’Inter de Milà, el Sevilla i el Reial Madrid, tres rivals que ja van visitar el feu blaugrana, precisament, el mateix mes d’octubre.

Els records d’aquells partits van ser molt bons. I és que el conjunt de Valverde va superar amb escreix les tres visites guanyant el Sevilla per 4-2, l’Inter de Milà per 2-0 i el Reial Madrid amb una espectacular golejada per 5-1. Tres compromisos complicats que els blaugranes van superar amb excel·lència.

L’ordre, però, no serà el mateix en l’actualitat. I és que primer, aquest dimecres, els blaugranes disputaran la segona jornada de la Lliga de Campions davant l’Inter de Milà, i tot seguit, el diumenge 6 rebran el conjunt andalús, després de l’Assemblea de Socis Compromissaris, tal com va passar el curs passat.

Els blaugranes tancaran el mes d’octubre rebent a casa el Reial Madrid el dissabte 26  i el Valladolid, el dimarts 29. Un mes farcit de grans duels. Però abans, hauran d'anar a Praga per jugar la tercera jornada de la Lliga de Campions davant l’Slavia i l’Eibar. Un mes replet de grans duels. El Camp Nou viurà un octubre amb ‘déjà-vu’.

mini_3200x2000-NOTICIA-schedule-OCTUBRE-CAS
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut