Homenatge a Sibilio i debut al Palau contra el Baskonia

Homenatge a Sibilio i debut al Palau contra el Baskonia

Els de Pesic disputen el primer partit a casa contra el Baskonia i, abans del partit, s’homenatjarà la figura de Sibilio

El Barça disputa aquest diumenge, a les 18:30h i en directe per #Vamos de Movistar+, la segona jornada de la Lliga Endesa en el que serà el debut de l’equip de Pesic davant de la seva afició.

Acte Sibilio

Abans del partit hi haurà un acte de reconeixement a la figura de Chicho Sibilio sobre el parquet. L’històric exjugador blaugrana, que va morir el passat 10 d’agost a l’edat de 60 anys, va ser una llegenda de la secció durant els anys 80 i el Barça i el Palau li retran un homenatge. A més, tots aquells aficionats que així ho desitgin poden deixar escrit un recordatori a l’espai habilitat a la Porta 4 del Palau, fet pel qual es recomana que arribin amb antel·lació al Palau.

El rival

El Baskonia, equip en el qual també va jugar Sibilio, és el primer plat fort de la temporada a casa. El conjunt basc, que va vèncer per 105-82 el Movistar Estudiantes i és el primer líder de la Lliga Endesa per la diferència de punts, compta amb jugadors de gran nivell com Shengelia, Janning, Vildoza, Henry, Fall, Shields, Garino, Eric, Diop o Polonara, entre d’altres.

El Barça

Va debutar amb victòria a l’ACB, a la pista de l’Obradoiro, amb una gran actuació de Niko Mirotic, autor de 27 punts i 39 crèdits de valoració. El van secundar homes com Higgins, Tomic, Davies, Claver o Delaney, també importants en diferents trams del partit. Aquest diumenge, i contra el Baskonia, tots els jugadors podran començar a gaudir de la màgia del Palau i la seva gent.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut