Deixeu el vostre missatge de comiat al Miniestadi

Deixeu el vostre missatge de comiat al Miniestadi

Tots els socis o aficionats blaugrana poden adreçar els seus comentaris de comiat a la instal·lació en el moment del seu adeu

En el moment de dir adeu al nostre estimat Mini, el Club vol donar l’oportunitat a tots aquells socis o aficionats que ho desitgin de poder acomiadar-se de la instal·lació inaugurada fa 37 anys i que en aquest mes d’octubre començarà les accions del seu enderrocament.

La recent inauguració de l’Estadi Johan Cruyff com a primera instal·lació del projecte de l’Espai Barça ha fet que el següent pas sigui el de la desaparició del Miniestadi, un estadi que ha estat al servei del planter barcelonista i ha vist créixer jugadors que han marcat la història del Barça.

Tots aquells que vulguin deixar la seva frase de record o un comentari dirigit al nostre estimat Mini a l’hora del seu adeu, ho poden fer a través dels enllaços que apareixen en aquesta pàgina.

Tots els comentaris que escriguin els socis o aficionats blaugrana configuraran un recull amb aquests missatges que serà guardat al Centre de Documentació del Club.

Escriviu el vostre comentari, la vostra vivència o aquell moment del Miniestadi que guardeu en la memòria. Gràcies, Mini!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut