Messi: “M’agrada Ansu Fati i intento ajudar-lo”

Messi: “M’agrada Ansu Fati i intento ajudar-lo”

El guanyador del premi ‘The Best’ explica en una entrevista a la FIFA les seves sensacions sobre el jugador del Juvenil A i també detalla les ambicions del Barça per a aquest curs

Lionel Messi va celebrar aquest dimarts 400 titularitats amb el FC Barcelona, convertint-se en el segon jugador estranger de la història de la Lliga amb més partits jugats d’inici, únicament superat pel brasiler Donato (415). El mateix dia que assolia aquesta efemèride FIFA.com publicava una entrevista amb motiu del premi ‘The Best’ assolit per Messi dilluns a Milà.

“Sóc molt feliç de rebre aquest guardó. Però, com sempre dic, els premis individuals són secundaris per a mi perquè és l’equip el que compta”, afirma, reconeixent novament com d’especial va ser per a ell guanyar el premi acompanyat per la seva família.

El ‘10’ també parla d’Ansu Fati, que aquest dimarts va tornar a il·lusionar l’afició culer amb uns últims minuts de partit elèctrics contra el Vila-real: “M’agrada i intento ajudar-lo. És un jugador fantàstic i té el que cal per triomfar. Però si ho miro a través dels meus ulls, m’agradaria que tingués una participació gradual, com em va passar a mi quan vaig començar. Cal recordar que només té 16 anys”.

Sobre els seus inicis, Messi recorda: “Em van ajudar molt Ronaldinho i també Rijkaard. De fet, tot l’equip va fer-ho a la seva manera. Especialment Rijkaard, qui em va deixar fora d’alguns partits i jo m’enfadava, cosa que ara que sóc més gran puc entendre i li agraeixo. Ja li he dit algun cop”.

Sobre les ambicions del Barça aquesta temporada, Messi afirma que l’objectiu torna a ser guanyar-ho tot. Segurament, hi ha un títol que desitja per sobre la resta: “Han passat quatre anys des de l’últim cop que vam guanyar la Champions i realment volem guanyar-la de nou però sabem que hem de fer la feina dia sí dia també o no serà possible”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut