La convocatòria per rebre al Vila-real

La convocatòria per rebre al Vila-real

Ernesto Valverde ha donat a conèixer els 18 jugadors citats, per afrontar la sisena jornada de Lliga al Camp Nou (21 hores)

Quart partit en 11 dies pels d'Ernesto Valverde, i torna la Lliga al Camp Nou després de les victòries contra Betis i València. El Barça rep al Vila-real CF en la sisena jornada de Lliga de la temporada 2019/20. Per aquest partit, que es disputarà a les 21 hores, Valverde ha facilitat aquest dimarts la llista de 18 convocats.

Per aquest matx, el tècnic blaugrana ha decidit convocar els següents futbolistes: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, Sergio, Todibo, Arthur, Suárez, Messi, O. Dembélé, Neto, Lenglet, Griezmann, Aleñá, S. Roberto, F. De Jong, Vidal, Junior i Ansu Fati. Queden fora de la convocatòria per decisió tècnica I. Rakitic i Wague i per lesió Jordi Alba i Umtiti. La principal novetat a la convocatòria és el retorn de Dembélé, que ha rebut l'alta mèdica.

Darrera sessió i alta mèdica per O. Dembélé

Aquest dimarts l'equip s'ha exercitat per darrera vegada abans del partit contra el Vila-real. Una sessió que ha comptat amb els jugadors disponibles del primer equip al camp Tito Vilanova i on també han entrenat han estat Iñaki Peña i C. Pérez del Barça B i Ansu Fati del Juvenil A. En acabar la sessió d'entrenament, Ousmane Dembélé ha rebut l'alta mèdica de la lesió que va patir a la primera jornada de Lliga contra l'Athletic Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut