Tot a punt per a la gala de la FIFA

Tot a punt per a la gala de la FIFA

Messi opta al The Best i al Premi Puskas, Ter Stegen al Millor Porter i un total d’onze culers aspiren a formar part del FIFA FIFPro World11

S’apropa l’hora de la gran gala de la FIFA en què es coneixeran els noms dels millors futbolistes de la temporada. Aquest dilluns a la tarda, al Teatro alla Scala de Milà, tindrà lloc la tradicional cerimònia de la FIFA.

I com acostuma a passar, hi haurà força representació blaugrana.

Lionel Messi opta novament al guardó més important de tots: el The Best. Juntament amb Cristiano Ronaldo (Juventus) i Virgil van Dijk (Liverpool), tots tres sabran al final de la gala qui ha estat el millor futbolista de la temporada 2018/19.

El crac argentí aspira també al Premi Puskas, atorgat al millor gol de la temporada, categoria en què competeix contra el colombià Juan Fernando Quintero i l’hongarès Daniel Zsóri.

Marc-André ter Stegen, per la seva banda, opta al premi The Best al Millor Porter, així com els porters brasilers de la Premier League Alisson Becker (Liverpool) i Ederson (Manchester City).

Tant Ter Stegen com Messi figuren també entre els 55 jugadors que poden formar part del FIFA FIFPro World11, l’onze ideal de la temporada. A banda, hi ha nou blaugrana més que també hi opten: Piqué, Jordi Alba, Sergio, Rakitic, Arturo Vidal, Arthur, Luis Suárez i també De Jong i Griezmann, que van jugar la temporada passada amb Ajax i Atlètic de Madrid, respectivament.

mini_3200x2000_11_jugadors

Cal recordar que la gala es podrà seguir en directe -només des de territori espanyol- a través de fcbarcelona.cat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut