FC Barcelona-Atlètic de Madrid: Golejada estel·lar i líders (6-1)

Les blaugranes s’imposen en el Clàssic de la Lliga amb una exhibició de joc i gols en un Estadi Johan Cruyff vestit de gala

El Barça Femení ha superat l’Atlètic de Madrid a l’Estadi Johan Cruyff en una demostració d’eficàcia golejadora després d’imposar-se per un clar 6-1. Les blaugranes han passat per sobre del conjunt matalasser en una primera part estel·lar amb quatre gols. El triomf permet al conjunt de Lluís Cortés situar-se líder de la Lliga.

En un Estadi Johan Cruyff vestit de gala per l’ocasió, les blaugranes han passat com una piconadora per sobre l’Atlètic de Madrid. Segures i atentes al darrere i amb el control del mig del camp, han fet molt de mal a les matalasseres, sobretot, per les bandes, on les laterals visitants s’han vist superades constantment per la velocitat de Graham i Mariona i la potència d’Oshoala al davant.

Piconadora blaugrana

Tot i que l’Atlètic s’ha avançat als dos minuts de joc amb un gol de Sampedro, el cert és que el Barça ha reaccionat ràpidament i Hermoso ha igualat el duel de penal. Conscients de la importància de la victòria, les blaugranes han tingut el control amb una Patri Guijarro posant sempre pausa quan l’equip ho necessitava i han trobat espais per anar foradant la porteria de Gallardo.

Mariona, creadora i desequilibrant en zones atacants, ha fet el 2-1 amb un xut a l’escaire després d’aprofitar un refús al travesser d’Oshoala. No donava senyals de vida l’Atlètic i el Barça ha seguit dominant tots els compassos del partit. Fins i tot, la sort ha estat del costat blaugrana quan Robles s’ha fet el 3-1 en pròpia porta en un refús de la portera matalassera. Abans del descans, Oshoala ha fet el quart després d’una bona jugada de Graham per la banda dreta.

mini_DSC_3821

Si tenia alguna esperança l’Atlètic de Madrid, Oshoala s’ha encarregat d’esvair-la amb una gran acció per fer el cinquè gol de la tarda. La davantera blaugrana ha rebut dins l’àrea i, després de desfer-se d’Aleixandri amb un retall subtil, ha rematat al primer pal de la porteria de Gallardo. S’ho passava bé l’equip sobre la gespa i ha fet gaudir els 4.467 espectadors que han omplert el Johan Cruyff.

Doblet d’Oshoala

La segona meitat ha estat un altre monòleg blaugrana que no ha posat mai el fre i sempre ha estat el gran dominador del duel. L’Atlètic, impotent pel joc i el resultat, ha vist com es quedava amb 10 per l’expulsió de Tounkara per doble groga. El partit ja no tindria gaire més història, tot i que encara hi hauria temps per a un sisè gol blaugrana. Meseguer, en pròpia porta, ha posat el 6-1 definitiu després d’una gran acció personal de Graham.

mini_DSC_4101

Amb aquest triomf les culers se situen líders de la Lliga després de tres jornades i enllacen tres partits consecutius superant l’Atlètic de Madrid. Una golejada espectacular que dota l’equip de molta confiança de cara al partit de Lliga de Campions del proper dimecres davant la Juventus. I és que el Barça Femení compta els partits a l’Estadi Johan Cruyff per golejades. Que segueixi la festa!

La fitxa del partit

FC Barcelona, 6

Atlètic de Madrid, 1

FC Barcelona: Paños, Van der Gragt, Mapi León, J. Hermoso (Aitana, min 63), Marta Torrejón, Mariona, Alexia (Hamroui, min 56), Patri, Leila (Melanie, min 75), Graham i Oshoala (Pina, min 72).

Atlètic de Madrid: L. Gallardo, K. Robles (Linari, min 45), Aleixandri, Ángela Sosa, Ludmila, Charlyn, A. Sampedro, Menayo (Strom, min 45), Virginia, Meseguer i Tounkara.

Gols: 0-1, Sampedro (min 2); 1-1, J. Hermoso (min 7); 2-1, Mariona (min 29); 3-1, Aleixandri pp (min 35); 4-1, Oshoala (min 45); 5-1, Oshoala (min 46).