Anima el Barça Femení i el Barça B a l’Estadi Johan Cruyff

Anima el Barça Femení i el Barça B a l’Estadi Johan Cruyff

La nova instal·lació de la Ciutat Esportiva acull els partits de lliga i Champions femenins, i els del filial a la Segona B

El nou Estadi Johan Cruyff de la Ciutat Esportiva del FC Barcelona a Sant Joan Despí acull aquesta temporada els partits del Barça Femení a la lliga Primera Iberdrola i la Champions, i del Barça B a la Segona B.

De cara a assistir a algún d'aquests partits, el Club vol fer arribar als seus socis una informació de servei sobre els accessos i la mobilitat a l’estadi, així com l'adquisició d'entrades gratuïtes per als socis.

Transport públic

Per a tots els que vulguin seguir en directe els partit del Barça Femení o del Barça B, poden arribar a l’Estadi Johan Cruyff amb les línies de transport públic següents:

  • Bus: 78, E43, L50, L51, L52, L61, L62 i L64. Nocturns N12 i N15.
  • Tramvia: T3 (Plaça Francesc Macià – Sant Feliu Consell Comarcal -final de línia).
  • Tren Rodalies: R1 i R4 (estació de Sant Feliu de Llobregat)

L’entrada del públic a l’estadi s’efectua pels accessos F i D que s’obriran una hora abans de l’inici del partit.

Accés amb cotxe i moto

Per a tots els socis que decideixin arribar en cotxe, la instal·lació disposa d’un nombre de places limitades d’estacionament, que també obriran els seus accessos una hora abans de l’inici del partit. Es recomana la utilització de l’accés A per a l’entrada de vehicles a la zona d’aparcament.

Per a l’estacionament de motos, s’habilita una zona al carrer més proper i paral·lel a la B23, des del carrer Major fins al carrer de la tribuna de l’estadi, on no podran aparcar cotxes.

Es prega no estacionar les motos a les voreres, perquè l’ordenança municipal no ho permet i podrien ser multades.

Des de Barcelona: Cal agafar l’autopista B23 i sortir per la sortida 5A (Sant Feliu Ll.-Joan Despí), creuar la primera rotonda i seguir per l’avinguda Onze de Setembre. Després de la segona rotonda cal girar a la dreta fins a l’accés A de l’estadi.

Des de la B23 o A2 en direcció cap a Barcelona: Per la B23, cal sortir per la sortida 8, i si es ve per l’A2 cal deixar l’autovia per la sortida 602. Cal seguir en direcció Sant Feliu de Llobregat i, un cop creuat el pont per sobre la B23, a la segona rotonda cal girar a la dreta (Sant Feliu de Llobregat) pel carrer del Pla. En arribar a la quarta rotonda cal agafar a l’esquerra l’avinguda Onze de Setembre, en direcció Sant Feliu de Llobregat. Després de la segona rotonda cal girar a la dreta fins a l’accés A de l’estadi.

Adquisició d’entrada gratuïta

Per accedir a l’estadi, tothom haurà de disposar sempre d’una entrada, inclòs els nens de qualsevol edat. El Club recomana que tots els socis que vulguin assistir al partit adquireixin la seva entrada gratuïta amb anterioritat.

Cada soci pot treure amb el seu carnet una entrada gratuïta, més tres entrades a 1€ cadascuna per a acompanyants.

  • Taquilles del Bulevard (Accés 9 del Camp Nou), com a mínim 15 dies abans, o en el moment que s’activi la venda del partit si és amb menys antelació, i fins a dues hores abans de l’inici del matx. (Horari: de 9.15 a 19.30 h)

  • Des del web del Club: Entrades Femení / Entrades Barça B, amb una despesa de gestió d’1,75 € (accés de socis a la part superior de la pàgina de cada partit).

  • Per a tots els socis que no hagin comprat l'entrada amb antelació, el dia del partit la podran adquirir des de dues hores abans de l’inici, en ensenyar el carnet de soci a les taquilles de l’Estadi Johan Cruyff, mentre n’hi hagi disponibilitat.
MAPA PROMOCIO PARTIT FEMENÍ Reduit
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut