Retorn a la feina

Retorn a la feina

Els jugadors disponibles han fet una sessió de recuperació post partit i han començat a preparar el duel contra el Granada

Després de l’empat al Signal Iduna Park de Dortmund (0-0) en l’estrena de la Lliga de Campions, l’equip ha tornat avui a la feina després del dia de descans de dimecres. Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper on els jugadors que van jugar davant el Borussia Dortmund han fet treball de recuperació post partit. Ousmane Dembélé ha fet part de la sessió amb el grup. A més, també han entrenat a les ordres d’Ernesto Valverde els jugadors Iñaki Peña, Morer, R. Araujo, Collado, Riqui Puig, Saverio i C. Pérez del Barça B i Ansu Fati del Juvenil A.

El proper entrenament ja serà aquest divendres a les 18 hores, en l’última sessió abans de jugar aquest dissabte contra el Granada la cinquena jornada de Lliga al Nuevo Los Cármenes. Abans de l’entrenament, a les 17 hores, el tècnic Ernesto Valverde sortirà en roda de premsa a la sala de premsa de la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut