Així és l'alimentació dels jugadors del Barça

Així és l'alimentació dels jugadors del Barça

‘Pros Behind the Pros’, la nova minisèrie que mostra la feina dels diferents professionals darrere del primer equip, arrenca amb un episodi dedicat a l'alimentació saludable

Oferir una visió diferent de la feina que desenvolupen els diferents professionals que treballen juntament amb el primer equip i que amb la seva feina contribueixen al seu màxim rendiment en els terrenys de joc. Aquest és l’objectiu del projecte Pros Behind The Pros, la minisèrie de quatre episodis produïda per Beko en col·laboració amb el FC Barcelona, a través de Barça Studios, i de la qual avui s’estrena el primer episodi. 

La minisèrie segueix el dia a dia de perfils professionals molt variats però menys coneguts pel gran públic, que inclouen des de l’equip de nutricionistes i xefs que cuiden l’alimentació dels jugadors, fins als encarregats de material, passant pel cos tècnic, que s’encarreguen de cuidar l’estat físic i la salut dels jugadors. 

En el primer capítol, que es presenta sota el títol Fuelling Barça (Alimentant al Barça),  els seguidors blaugrana podran conèixer el xef Adrià Ponce, juntament amb la Menu Lead Marta Miguel, i la doctora nutricionista Toña Lizarraga, que expliquen com preparen la pretemporada amb els jugadors per assegurar que porten una alimentació saludable. En aquesta línia es mostra com és un dia amb una doble sessió d’entrenament i la càmera segueix el primer equip durant el Summer Tour del Japó i els Estats Units.

En el segon capítol, Training Days (Dies d’entrenament), el focus passa a les sessions d’entrenament que segueixen els homes d’Ernesto Valverde a la Ciutat Esportiva i la feina dels professionals que s’encarreguen de les seves condicions físiques. Des d’entrenadors fins a preparadors físics de l’equip, tothom té una visió detallada sobre com la seva feina té un impacte directe sobre el rendiment de l’equip. Veurem l'efecte sobre el terreny de joc a mesura que els jugadors participin en un entrenament i més endavant juguin el Torneig Joan Gamper. Aquest episodi es publicarà el dijous 26 de setembre.

Dress for succes (Vestits per a l’èxit) és el títol del tercer capítol, que se centra en els encarregats del material i mostra com preparen tot el necessari de cara a cada entrenament perquè els jugadors puguin participar en aquestes sessions sense interrupcions. Aquest episodi s’emetrà el dijous 3 d’octubre. 

La minisèrie es tanca amb el capítol Who’s the next? (Qui és el següent?). En aquest darrer episodi, la història se centra en la propera generació d’herois del FC Barcelona que actualment s’estan formant a la Masia. L’episodi segueix els joves jugadors de diferents edats (nois i noies) durant tot el dia mentre s’esforcen per convertir-se en els seus herois, el primer equip del FC Barcelona. Aquest episodi s’emetrà durant el mes d’octubre.

Aquesta minisèrie que es podrà veure a través dels canals del Barça i de Beko, Main Partner i Training Partner del FC Barcelona.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut