Barça B – Ilerdauto Nissan Pardinyes Lleida (54-56): Sense sort

Tot i estar a punt de remuntar el partit, el segon equip no pot superar la renda inicial del Pardinyes

Barcelonins i lleidatans cercaven un lloc a la Final a Quatre de la competició que tindrà lloc el proper cap de setmana a Lleida. El guanyador del partit es classificava com a segon del grup 2, i tindria com a rival el Girona. El CB Pardinyes va saber gestionar les rendes aconseguides al llarg dels primers 20 minuts i es va classificar per a la Final a Quatre.

En el primer quart, la igualtat en el joc es mostrava en el marcador, però els de Pardinyes trobaven la cistella rival amb més facilitar i tancaven el quart amb un  7 a 14 favorable. Els blaugranes, poc a poc, milloraven el ritme d’execució de les seves accions ofensives i s’acostaven (18-19) a l’equador del segon quart. Tot i que el CB Pardinyes es mantenia per davant a l’electrònic, sentia l’alè blaugrana, en uns primers 20 minuts que finalitzaven amb un 27 a 33.

A la represa del joc, el ritme de joc era molt més alt que en els primers 20 minuts. Els blaugranes es tornaven a situar a només 1 punt (38-39) en el minut 27.  L’estira i arronsa final del quart va caure del costat lleidatà, que finalitzaven el tercer quart amb un 44 a 49 favorable.

Tot i que el Barça B pujava la intensitat defensiva, no podia superar el CB Pardinyes, en els primers minuts del darrer quart. A quatre minuts per a la fi del partit, tot s’igualava, 51 a 53 i s’entrava al darrer minut amb avantatge visitant (54-56). A manca de 7 segons i amb el mateix resultat, el visitant Davis fallava el dos tirs lliures però el Barça B va cometre una falta en atac i el triomf viatjava cap a Lleida.

Aquí podeu consultar les dades del Barça B – Ilerdauto Nissan Pardinyes Lleida (54-56)