2x1 per als socis al Halloween’19 de PortAventura World

2x1 per als socis al Halloween’19 de PortAventura World

Cada soci pot obtenir una entrada gratuïta per la compra d’una entrada d’adult al presentar el seu carnet del Barça a les taquilles per gaudir d’un Halloween terroríficament divertit.

Del 21 de setembre al 17 de novembre, l’esperit de Halloween envairà novament cada racó de PortAventura World amb sorpreses terrorífiques i divertides, a més de nous espectacles que embruixaran grans i petits.

Tot aquell que s’acosti a PortAventura World entre aquests dies, descobrirà per què tothom parla dels passatges del terror Rec Experience, Apocalipsis Maya i la gran novetat d’aquest 2019, La Isla Maldita, i els seus 900 metres de recorregut, amb 94 actors disposats a proporcionar una experiència esglaiadora.

A més, PortAventura World ha preparat un Halloween ideal també per als infants, ja que podran cantar i ballar amb Ya es Halloween en SésamoAventura o Halloween Family Festival.   

Carnet de soci a les taquilles

Els socis del FC Barcelona que en el moment de comprar una entrada d'adult presentin el seu carnet de soci a les taquilles de PortAventura Park obtindran una entrada gratuïta per al mateix dia que visitin el parc i una sola vegada per dia. La promoció no és vàlida per a altres parcs o instal·lacions de PortAventura World. 

Un cop acabat el Halloween’19, la promoció 2x1 a PortAventura Park continuarà vigent fins al 06/01/20, segons el calendari i els horaris d’obertura de PortAventura Park i Ferrari Land. 

Es recomana la consulta del calendari i horaris del parc: www.portaventuraworld.com/ca/horaris-calendari

No s’acceptarà targetes o carnets trencats, reenganxats o fotocopiats. No acumulable a altres ofertes i/o promocions. No bescanviable pel seu valor econòmic. Se’n prohibeix la venda.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut