El Barça disputa la Lliga Catalana a Badalona

El Barça disputa la Lliga Catalana a Badalona

Els de Pesic s’enfronten al Joventut de Badalona en la segona semifinal (dilluns 9, 21:15h)

Aquest dilluns, al Palau Olímpic de Badalona, comença la 40a edició de la Lliga Catalana ACB per al Barça de Svetislav Pesic, que té la oportunitat d’aconseguir el primer títol de la temporada. Els blaugranes disputaran la segona semifinal contra l’amfitrió, la Penya, en el que serà el primer derbi de la temporada 2019/20. El partit es podrà seguir en directe per Esport 3 a les 21:15 hores i abans, a les 19h, el MoraBanc Andorra i el Baxi Manresa disputaran la primera semifinal. En cas de vèncer el Joventut, els blaugrana disputarien la final de la Lliga Catalana l'11 de setembre, a les 12h, contra el guanyador de l'Andorra-Manresa.

El rival

Tot i perdre peces importants, el Joventut de Badalona s’ha reforçat amb jugadors de gran nivell i també amb experiència a Europa. L’arribada a l’equip de l’anotador Klemen Prepelic i de Nikos Zizis en la direcció de joc dona solidesa a l’equip que entrena Carles Duran, que també ha incorporat els pivots Kerem Kanter i Alen Omic. A ells s’hi uneixen jugadors com Dimitrijevic, López-Arostegui, Ventura, Zagars, Harangody o Birgander.

El Barça

Disputarà el segon partit d’aquesta pretemporada i vol sumar el primer triomf després d’haver caigut a Sant Julià de Vilatorta, contra l’Andorra, en l’estrena (69-71). L’equip és conscient de la dificultat del partit en el que serà el primer derbi del curs i a Badalona. Svetislav Pesic podrà comptar amb tots els jugadors disponibles del primer equip (Higgins, Abrines, Hanga, Kuric, Smits, Mirotic, Davies, Pustovyi i Tomic), a més de diferents jugadors del filial.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut