Ejea – Barça B: Ensopeguen en l’últim suspir (1-0)

Els de Garcia Pimienta cauen amb una diana en els darrers segons tot i haver generat les millors ocasions del matx

Derrota cruel del Barça B en els darrers segons del matx contra l'Ejea (1-0). Els de Garcia Pimienta mereixen molt més en un duel en què les ocasions han estat blaugranes, però la manca de precisió en els darrers metres han evitat els tres punts. Un duel en què s'han produït el debut d'Akieme i Ilaix Moriba amb el Barça B en Lliga.

El duel ha començat amb el domini del Barça B, tot i que els de Garcia Pimienta no han generat ocasions clares de gol en els primers minuts de joc. Els blaugranes, però, han seguit buscant estrenar el marcador sense fortuna en els darrers metres. En aquesta primera meitat Akieme ha disputat els primers minuts com a blaugrana en partit oficial.

Ocasions culers

La segona meitat ha començat amb un monòleg blaugrana de cara a porteria. I en pocs minuts el Barça B ha generat moltes ocasions clares que en la primera part. Primerament Marqués, ha estat a punt d’aprofitar una centrada de Guillem en els primers compassos. La ocasió més clara fins al moment, però, ha estat per Monchu. El jugador barcelonista ha estat a punt d’enviar al fons de la porteria una bona pilota de Saverio.

Derrota injusta

Uns problemes físics de Sarsanedas han donat pas al debut d’Ilaix Moriba, jugador de 16 anys, amb el Barça B. En els darrers minuts del matx els blaugranes han seguit tenint la sensació de perill, però sense poder estrenar el marcador. En una de les darreres jugades el partit l’Ejea ha aprofitat una pilota morta dins l’àrea per marcar el definitiu 1-0 i certificar la primer derrota culer de la temporada.

Ejea, 1
Barça B, 0

Ejea: Rafa Santos, Méndez (Azcue, min 71), Joe, Chechu, Fonsi, Torras, Tena, Lafita (Lucho, min 78), M. Molina, Mainz (Ramón López, min 64) i Ballarín.

Barça B: Sergi Puig, Morer, Guillem (Nils, min 78) Monchu, Saverio, Sarsanedas (Ilaix Moriba, min 66), R. Araujo, Jandro, Marqués, Akieme i Chumi.

Gols: 1-0, Torras (min 92).

Àrbitre: Sesma Espinosa. Ha amonestat amb tarjeta groga els locals Ballarín i Tena i els blaugranes Sarsanedas i Monchu.