El planter inicia el curs amb novetats

El planter inicia el curs amb novetats

Els equips femenins de base han engegat aquesta setmana amb un segon aleví i tres conjunts que competiran en Lligues masculines

Tots els equips femenins del futbol formatiu ja estan en marxa. Aquesta temporada, seran cinc, un més que en les temporades anteriors. Un Aleví B farà créixer la base formativa, ben arrelada amb l’Aleví A, l’Infantil, el Juvenil-Cadet i el Femení B.

És una de les grans novetats del curs a la base blaugrana. Com també ho serà l’estrena del filial a la nova categoria de plata estatal, la Reto Iberdrola. A més, els tres equips més joves (Infantil, Aleví A i Aleví B), competiran en Lligues masculines, una experiència que ja va provar –amb molt èxit- l’únic aleví de la campanya anterior.

On hi ha continuïtat és els staff tècnics. Amb Jordi Ventura com a coordinador, tots els entrenadors continuen, això sí, alguns en equips o funcions diferents. Per exemple, Irene del Río passa de segona entrenadora del Juvenil-Cadet a preparadora física del Barça B. S’hi afegeixen tres noves incorporacions; Òscar Belis, Berta Prat i Míriam Gallana, mentre que Albert Castillo segueix com a entrenador de porteres de tota la base.  

Aquests són els entrenadors del futbol femení formatiu:

Femení B
Jordi Ventura
Miguel Llorente

Juvenil-Cadet
Òscar Belis
Pol Grau

Infantil
Jesús López
Miquel Llorens

Aleví A
Pablo Álvarez
Berta Prat

Aleví B
Jaume Comellas
Míriam Gallana

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut