Arrenquen els compromisos de seleccions

Arrenquen els compromisos de seleccions

Sergio, Jordi Alba, De Jong, Ter Stegen, Semedo, Umtiti, Griezmann i Lenglet jugaran compromisos oficials, mentre que Arthur disputarà duels amistosos

Després de tres jornades de Lliga, ha arribat la primera aturada dels jugadors per enrolar-se amb les seves respectives seleccions. I és que les rondes classificatòries per a l’Eurocopa 2020 han tornat a la palestra futbolística. Els blaugranes de les seleccions europees reprendran el camí de la fase de grups que dóna accés a la competició. Així doncs, en aquesta aturada del mes de setembre tots els barcelonistes citats pels seus combinats, menys Arthur, jugaran matxs oficials.

5 de setembre: torn per a Sergio i Jordi Alba

Aquest 5 de setembre a les 20.45h la selecció espanyola es veurà les cares amb Romania, combinat que ocupa la segona posició del grup F classificatori per a l’Eurocopa 2020. El conjunt espanyol, dirigit per Robert Moreno, compta a les seves files amb dos jugadors blaugranes, Busquets i Jordi Alba. En aquesta jornada 5, buscaran mantenir el lideratge; de moment, quatre partits, quatre victòries. 

6 de setembre: De Jong vs Ter Stegen 

El proper 6 de setembre s’enfrontaran, també en la 5a jornada de la fase de grups classificatòria per a l’Eurocopa 2020, Alemanya i Holanda. El conjunt alemany es troba segon del grup C amb nou punts, mentre que els Oranje, tercers amb tres punts. Aquest matx no només durà a la lluita per la victòria sinó que, a més, tindrà lloc un duel blaugrana entre Ter Stegen -selecció alemanya- i De Jong -selecció holandesa-.

7 de setembre: França, Portugal i Brasil

França, la vigent campiona el món, es troba empatada a punts amb la selecció turca i la islandesa al capdavant del grup H. Els bleus intentaran seguir liderant el seu grup amb la novetat d'última hora d'Umtiti per la lesió de Laporte. L’Stade de France serà l’escenari del partit de la jornada 5 de la fase de grups. El rival serà Albània el proper 7 de setembre (20:45h).

Al mateix dia i a la mateixa hora jugarà la campiona de la UEFA Nations League, la selecció de Portugal, que compta a les seves files amb Semedo, buscarà, en el matx contra Sèrbia, la seva primera victòria en aquesta lligueta que dóna accés a la pròxima Eurocopa. 

D’altra banda, el Brasil d’Arthur jugarà, la matinada del dissabte 7 de setembre (2.30 h), un amistós contra Colòmbia als Estats Units. L’escenari serà el Hard Rock Stadium de Miami, estadi on, aquest estiu, Arthur ja va trepitjar en motiu de la gira del FC Barcelona pels Estats Units. Ara bé, només va poder-hi entrenar perquè no va ser part de la partida del Barça-Nàpols (2-1) que es va viure en aquest camp.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut