Maria Teixidor, protagonista a l’International Frankfurt Football Summit

Maria Teixidor, protagonista a l’International Frankfurt Football Summit

La directiva, responsable del Futbol Femení, ha participat en la sessió 'El futur del futbol femení' en aquest fòrum internacional que ofereix un espai de trobada per a professionals del món del futbol, on es poden analitzar les últimes tendències i oportunitats de creixement en aquest sector.

El futbol femení, el seu desenvolupament i els reptes que afronta de cara al futur han centrat la intervenció de la directiva del FC Barcelona Maria Teixidor, en la cinquena edició de l’International Frankfurt Football Summit, que s’ha celebrat avui en aquesta ciutat alemanya i que ha reunit diferents representants del món del futbol.

Teixidor ha participat en la sessió El futur del futbol femení davant un auditori de 250 persones on, juntament amb la periodista del setmanari Die Zeit Cathrin Gilbert, que ha exercit de moderadora, ha parlat sobre l’evolució del futbol femení a escala internacional i de l’important rol que juga la gestió esportiva a l’hora de promoure el seu creixement.

Així mateix, la directiva blaugrana, que també presideix el Grup Edelmira Calvetó –el grup de treball creat per la Junta Directiva del FC Barcelona per recuperar la memòria històrica de la dona barcelonista i que porta el nom de la primera sòcia del Barça–, ha destacat el progressiu increment de visibilitat que està assolint l’esport femení i de l’esforç que està portant a terme el FC Barcelona per fomentar la igualtat entre els esportistes femenins i masculins en tots els àmbits. 

L’International Football Summit, impulsat pel ZEIT Publishing Group, responsable de diferents publicacions a Alemanya, entre les quals el prestigiós setmanari Die Zeit, és un punt de trobada per a representants i especialistes del món del futbol. Un fòrum internacional que busca oferir un espai per al debat i l’anàlisi de les últimes tendències en aquest sector, així com oportunitats de negoci i de creixement.

En aquesta línia, l’acte ha comptat amb la presència de representants dels principals equips de futbol alemanys com el Bayern de Munich, o l'holandès PSV Eindhoven, així com de la Lliga alemanya i de la UEFA.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut