El Barça acapara la gala de presentació de l’LNFS

El Barça acapara la gala de presentació de l’LNFS

Ferrao, Juanjo, Sergio Lozano i Andreu Plaza han rebut els premis que els designen com els millors de la temporada 2017/18

La gala de l’LNFS es tenyeix, de nou, de blaugrana. L’acte, celebrat a Madrid i que també ha comptat amb la presència del directiu Josep Ramon Vidal-Abarca i Armengol i el mànager Txus Lahoz, que ha servit per presentar el curs 2019/20 de la Lliga Nacional de Futbol Sala, també ha reconegut els mèrits del vigent campió de Lliga. Els d’Andreu Plaza van conquistar el títol després de derrotar ElPozo Múrcia a la final. Cal destacar també que un futbolista històric de la secció, Javi Rodríguez, ha rebut un reconeixement.

Quatre blaugranes premiats

Ferrao, el més llorejat d’aquesta gala, no cessa d’aixecar premis individuals. Màxim golejador de la Intercontinental, el de Chapecó s’ha endut l’MVP, el guardó de millor pivot i el de Pitxitxi de l’LNFS 2018/19. Les 38 dianes que va anotar li atorguen la condició de màxim artiller per tercer any seguit. “Els gols que marco són feina de tot l’equip”, ha declarat el  brasiler. A més, també per tercer curs consecutiu ha aconseguit el trofeu de pivot més destacat. Sens dubte, unes distincions que van contribuir a una temporada perfecta per a Ferrao.  

Juanjo i Lozano han acompanyat Ferrao en el cinc ideal del curs 2018/19. El porter barcelonista, que és la quarta vegada que rep el trofeu, però aquesta vegada com a jugador més madur, tal com ha explicat, ha succeït l’exblaugrana Paco Sedano. L'actual capità blaugrana ha estat designat com el millor ala. “Després d’uns anys durs, estic molt content de tornar a ser aquí”, ha exterioritzat el 9 barcelonista. Per la seva banda, Andreu Plaza ha rebut el distintiu de millor entrenador. Un guardó que ha atribuït a tot el cos tècnic barcelonista.

Reconeixement a Javi Rodríguez

El històric capità del FC Barcelona, una de les peces clau per rellançar aquesta secció blaugrana, ha estat inclòs en el millor equip dels 30 anys d’història de l’LNFS. L’entrega d’aquest referent per al futbol sala barcelonista li ha servit per ser nomenat com el millor ala dretà d’aquestes tres dècades de l’LNFS.

L’edició 30 d’aquesta competició arrenca. Un nou any on el Barça aspira a tenyir, de nou, l’LNFS. De moment, els d’Andreu Plaza tenen a l’horitzó la Supercopa davant ElPozo Múrcia (dissabte, 7 de setembre). Un il·lusionat nou curs amb el Barça com l’equip a batre.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut