La temporada perfecta de Ferrao

La temporada perfecta de Ferrao

A més del Triplet, el brasiler ha guanyat l’MVP i ha quedat màxim golejador de la Lliga, la Copa d’Espanya i la Copa del Rei

Als seus 28 anys, Ferrao ha tocat el cel com a blaugrana amb el Triplet i els títols d'MVP i Màxim Golejador dels tres títols conquistats: la Lliga, la Copa d’Espanya i la Copa del Rei.

“Sempre he dit que canviaria els títols individuals pels títols d'equip, però aquesta temporada ha vingut tot junt i la sensació és fantàstica”, comenta Ferrao en una entrevista a BarçaTV. “La clau? Entrenament i dedicació, com tot a la vida”, comenta el brasiler, que apura els últims dies a Castelldefels abans de marxar de vacances al Brasil.

El millor del món

A la Lliga, Ferrao ha marcat 38 gols i ha obtingut els premis de Millor Jugador, Millor Pivot i Màxim Golejador. A la Copa d’Espanya, va marcar en cada un dels tres partits disputats, inclosa la final, i també es va endur el trofeu de Millor Jugador. I a la Copa del Rei, va marcar 5 gols, inclòs un d’esperó decisiu en l’últim minut de la final contra el Jaén. Evidentment també va ser MVP. L’única taca, la Champions: es va perdre la semifinal per sanció, però, tot i això, va acabar amb 9 gols la seva participació europea. En total: 3 títols, 3 premis de Màxim Goleador, 3 trofeus de Màxim Goleador, i 55 gols en total en una temporada per emmarcar.

És clar que, ara sí, Ferrao parteix entre els favorits per endur-se el premi al Millor Jugador del Món dels Futsal Awards que s’entreguen al desembre. La temporada passada va quedar exclòs dels nominats, en una decisió difícil d’entendre que va motivar encara més Ferrao per aconseguir tot el que ha acabat assolint aquesta temporada.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut