Rivaldo, convidat de luxe en la inauguració de la nova seu de Dominicana

Rivaldo, convidat de luxe en la inauguració de la nova seu de Dominicana

La setena temporada del projecte arrenca al bell mig de Santo Domingo, al campus de la UNPHU

La Barça Academy República Dominicana ha arrencat la seva setena temporada canviant de seu i situant-se en unes noves instal·lacions localitzades en els terrenys de joc de la Universitat Nacional Pedro Henríquez Ureña (UNPHU). Aquesta cerimònia d'inauguració ha comptat amb la presència del Barça Legend i campió del món amb el Brasil el 2002 Rivaldo Ferreira, que va lloar la qualitat de les noves instal·lacions del projecte, les més capdavanteres de la República Dominicana.

Aquesta inauguració va estar recolzada per una gran assistència de joves esportistes, de pares, de llegendes de l'esport dominicà i de moltíssims dirigents esportius del país, que van omplir la graderia de la nova instal·lació. El tradicional tall de cinta va estar precedit pels parlaments dels partners de la Barça Academy República Dominicana, encapçalats per Fabeka Lebrón i per Janet Rivera, a més del rector de la UNPHU, Miguel Fiallo.

Rivaldo va prendre el relleu en el torn de paraula i es va adreçar als assistents, animant els esportistes de la Barça Academy perquè “s’entrenin ben fort cada dia per aconseguir l'excel·lència i que siguin grans estudiants i millors ciutadans”. Tot seguit, va ser l'encarregat de fer la primera sacada d'honor de la història i va deixar les petjades dels seus dos peus i la seva signatura en el sòl de la nova instal·lació.

La cerimònia va seguir amb la presentació dels diferents equips per a la nova temporada i va finalitzar amb les paraules del director de Projecte Internacional (DPI) de Barça Academy a la regió d'Amèrica, Xavi Mondelo, i del recentment incorporat director de Projecte Local (DPL), Daniel Meca, format com a tècnic a les instal·lacions de la Barça Escola Barcelona.

La Barça Academy República Dominicana va començar a rodar durant el setembre del 2013 i la seva arribada al país ha suposat una autèntica revolució en el desenvolupament del futbol al país caribeny, com ho demostra la constant convocatòria dels seus jugadors per a diferents seleccions nacionals de les categories del futbol base dominicà.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut