Boca Júniors-Barça: Desenllaç cruel a la pròrroga (3-1)

Els d’Andreu Plaza han tingut les millors ocasions, però han vist com el conjunt argentí decidia el matx en els darrers minuts del temps extra

Eliminats de la Copa Intercontinental tot i gaudir de les millors ocasions. El Barça de futbol sala ha vist com Boca Júniors aprofitava el porter-jugador culer per marcar tres dianes en tres minuts i sentenciar el partit a la pròrroga (3-1), després del 0-0 en el temps reglamentari. Un duel en què Andreu Plaza no ha pogut comptar amb Dídac, per lesió, i l’home descartat ha estat Rivillos.

Igualtat màxima

Els primers minuts del matx han estat marcats pel tempteig entre els dos conjunts, sense ocasions massa clares i amb molta intensitat. Ferrao ha protagonitzat el primer avís culer, però el porter del conjunt argentí ha desviat el xut. El Barça ha tingut paciència per buscar la porteria visitant enmig de la defensa tancada de Boca Júniors. Adolfo i Aicardo ho han provat amb el xut exterior posant a prova la porteria argentina.

La ocasió més clara, però, ha arribat a quatre minuts pel descans, en un gran contracop dels barcelonistes que ha acabat amb un xut desviat de Marcenio. Boca Júniors ha respòs amb una doble ocasió que Juanjo ha aturat a la perfecció.

Insistència sense premi

La segona meitat ha estat marcada per les ocasions blaugranes. Les dues primeres accions de perill han estat culers, amb xuts de Dyego i Sergio Lozano respectivament. Els d’Andreu Plaza han buscat el gol amb insistència de totes les maneres, però sense fortuna de cara a porteria. Boca Júniors també ha tingut les seves ocasions, amb un xut de Basile que ha sortit fora per molt poc. En els darrers minuts el Barça ha imprès una marxa més, però tot i el porter-jugador els culers no han pogut desfer el 0-0.

Eliminats a la pròrroga

El duel ha marxat a la pròrroga amb més ocasions blaugranes però sense sort de cara a porteria. La segona meitat de la pròrroga ha estat marcada pels gols. I és que Boca Júniors ha aprofitat que el Barça jugava amb el porter-jugador per situar-se 3-0 en el marcador de forma gairebé consecutiva amb les dianes de Lucas, el porter amb un xut de camp a camp, Basile i Santos.

Amb el 3-0 i menys de dos minuts pel final el Barça ho ha seguit intentant fins al gol de Joselito en els darrers compassos (3-1, min 50). D’aquesta manera, els blaugranes hauran de lluitar pel tercer lloc aquest diumenge a partir de les 10 hores amb el rival per definir entre Magnus i Corinthians.

Boca Júniors, 3
Barça, 1

Boca Júniors: Lucas Hernan, M.A.Taffarel, Santiago Basile, Andres Santos i Vaporaki –cinc inicial-, Martin Gimenez, Richard Martin Catardo, Andres Sebastian, Julio Francisco i Franco Martinez.

Barça: Juanjo, Aicardo, Roger, Dyego i Adolfo –cinc inicial-, Ferrao, Sergio Lozano, Joselito, Arthur, Boyis, Adolfo, Marcenio, Daniel i Esquerdinha.

Gols: 1-0, Lucas (min 47); 2-0, Basile (min 49); 3-0, Boca (min 50); 3-1, Joselito (min 50).

Àrbitres: Sasa Tomic, Hassan Hassan. Targeta groga a Lozano.