Helder Nunes: “No hi ha res millor que aprendre dels millors”

Helder Nunes: “No hi ha res millor que aprendre dels millors”

El jugador portuguès assegura que està lluny de casa per primera vegada però que “vinc a Barcelona a crear la meva família”

Helder Nunes ha viscut un estiu ben mogut. L’1 de juliol era anunciat com a nou jugador blaugrana, el 14 de juliol aconseguia el campionat del món al Palau Blaugrana i, després d’unes merescudes vacances, el 7 d’agost iniciava la pretemporada amb el Barça. “Arribar aquí era el meu somni des que tenia deu anys. Ara ho he aconseguit i vull gaudir el màxim”, assegura Helder Nunes en una entrevista a Barça TV i fcbarcelona.cat.

Aquestes són les frases més destacades del jugador portuguès, que ja suma dos partits de Lliga Catalana oferint un bon joc.

El nou vestidor

“Tots els jugadors són increïbles. Ara els veig cada dia i són els millors.  No hi  ha res millor que aprendre dels millors”.

“Tots els companys m’ensenyen alguna cosa. Al Porto ja feia temporades que hi jugava i opino que els canvis són necessaris en la carrera d’un jugador”

“La temporada passada anava parlant amb João (Rodrigues) durant tot l’any i ell només em parlava de coses bones del Barça”

Els orígens

“Vaig néixer en una ciutat d’hoquei com és Barcelos i, des dels dos anys, ja tenia els patins, el meu estic i la meva bola. Anava sempre amb l’estic i la bola”.

L’adaptació a Barcelona

“Ara estic lluny de la meva família però vinc a Barcelona a crear la meva família”

“La ciutat de Barcelona és molt bonica. He visitat els búnquers del Carmel,  la Sagrada família, que és a prop d’on visc, i altres llocs. Penso que puc viure aquí molts anys perquè sempre hi haurà alguna cosa per fer”. “També vull aprendre català”

“Els companys m’ajuden molt i sempre que els truco em diuen què he de fer”

Missatge a l’afició

“Sóc un jugador d’equip, a qui li agrada entrenar i jugar. Intentaré jugar el meu joc amb els meus companys. També intentaré que les persones gaudeixin amb el nostre hoquei”

“Tenim cinc títols per guanyar i els volem guanyar tots. Volem que l’afició gaudeixi amb nosaltres i que vinguin a recolzar-nos. Nosaltres ho donarem tot per ser feliços i poder celebrar-ho al final de temporada”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut