Svetislav Pesic: “La continuïtat en l’equip és la nostra primera qualitat”

Svetislav Pesic: “La continuïtat en l’equip és la nostra primera qualitat”

“Ens hem reforçat amb jugadors que ens ajudaran i faran millors com a equip”, comenta Pesic.

Svetislav Pesic ha començat la que serà la seva cinquena temporada a la banqueta del Barça. El tècnic serbi, que ha retornat de les vacances ple d’energia i amb moltes ganes de començar el curs, ha explicat a Barça TV com veu l’equip, què poden aportar els nous reforços i també ha parlat dels jugadors del Barça B que estan ajudant l’equip durant aquesta pretemporada.

A continuació, les frases més destacades de l’entrevista:

“Com cada temporada, després de les vacances, esperem la nova temporada. Tenim 14 jugadors i podem organitzar els entrenaments sense problemes”.

·Tenim un avantatge, que és que comptem amb una plantilla amb continuïtat que han jugat junts els últims anys. Aquesta és la nostra primera qualitat”

“Busquem, com tots els equips, millorar en diferents posicions. Hem fitxat jugadors que podran ajudar l’equip de l’últim any. No només ajudar sinó millorar”

“Tenim 5 jugadors del Barça B entrenant, que per a mi és molt important. Són jugadors que han treballat molt en l’últim any, que han millorat, i en tenim dos o tres que poden entrenar i jugar a nivell professional sense problemes”

“És important per a mi veure on es troben –els joves-, com poden ajudar i millorar l’equip. Han de demostrar que estan preparats”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut