El 27 d’agost, inauguració de l’Estadi Johan Cruyff

El 27 d’agost, inauguració de l’Estadi Johan Cruyff

L’acte de la primera peça de l’Espai Barça consistirà en una festa popular, una cerimònia d’inauguració i un partit entre els equips juvenils del Barça i l’Ajax

El proper dimarts 27 d’agost el FC Barcelona inaugurarà l’Estadi Johan Cruyff, el que serà la primera peça de l’Espai Barça. Un estadi on jugaran el Barça B, el Barça Femení i el Juvenil A i que té una capacitat per a 6.000 espectadors.

L’acte consistirà en una festa popular, la cerimònia d’inauguració i el primer partit que acollirà el nou escenari entre els equips juvenils del FC Barcelona i l’Ajax.

Aquest serà el programa de la inauguració:

  • 18.30 h.  Inici festa popular de l’exterior de l’esplanada
  • 19.30 h.  Obertura de portes de l’estadi
  • 20.30 h. Cerimònia d’inauguració de l’Estadi Johan Cruyff al terreny de joc
  • 21.00 h.  Inici del partit entre els juvenils del FC Barcelona i de l’Ajax d’Amsterdam
  • 22.45 h.  Fi de festa

La primera peça de l’Espai Barça

L’Estadi Johan Cruyff substitueix l’actual Miniestadi, que serà enderrocat per construir el Nou Palau Blaugrana. La instal·lació es trasllada del barri de les Corts a Sant Joan Despí i és la primera peça acabada de l’Espai Barça. La joia de la Ciutat Esportiva Joan Gamper està situada a només 8,5 quilòmetres del Camp Nou, perfectament comunicada amb Barcelona i les poblacions del Baix Llobregat i amb accessos des del transport públic i la B-23.

Es caracteritza pel seu perfil asimètric, amb una tribuna alta de 1.000 espectadors i una graderia baixa de 5.000 espectadors amb coberta integral que li confereix personalitat i que s’inspira en l’antic camp del carrer Indústria.

Entrades exhaurides

Des del dilluns 5 d’agost fins al dilluns 12 els socis van demanar les seves entrades per assistir a la inauguració de l’Estadi Johan Cruyff. En una setmana es van rebre 4.414 peticions i el número de tall va ser el 249. A partir d’aquest número, s’han repartit les 2.000 entrades disponibles per als socis.

Servei d’autobusos llançadores

Atès que no es podrà aparcar al recinte de Sant Joan Despí en l’acte d’inauguració, es recomana a tothom que es desplaci amb transport públic fins a l’Estadi Johan Cruyff o que utilitzin el servei  d’autobusos llançadores que posarà el Club al servei dels socis des del Camp Nou, on podran estacionar els seus vehicles. Una vegada finalitzat el partit, podran tornar al Camp Nou fent ús del mateix servei.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut