Confirmats tots els horaris de la temporada

Confirmats tots els horaris de la temporada

Consulta les hores de tots els partits de l'ACB i l'Eurolliga del Barça de bàsquet i compra les teves entrades per al Palau Blaugrana

Oficial! Ja estan confirmats tots els horaris del Barça de bàsquet per a la temporada 2019/20. Tant els partits de l’ACB com els de l’Eurolliga, no només tenen la data confirmada sinó també l’horari. De la jornada 1 a la 33 de la Lliga (la darrera queda pendent de definir en funció dels objectius classificatoris dels equips) ja es poden consultar tant la data com l’hora per seguir tots els partits.

Els Clàssics de Lliga contra el Madrid seran el 29 de desembre a les 18.30 hores al Palau Blaugrana, i el diumenge 22 de març a les 18.30 hores al WiZink Center. Pel que fa al derbi contra la Penya, tindrà lloc a Badalona el 22 de desembre a les 18.30 hores, mentre que a la segona volta al Palau serà el divendres 17 d’abril a les 21.30 hores.

Les entrades ja són a la venda per a tots els partits, així que aprofita i compra les teves! No et perdis cap partit d’aquesta temporada al Palau Blaugrana.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut