Coneix el calendari del Barça a la Lliga Endesa

Coneix el calendari del Barça a la Lliga Endesa

Descobreix el primer rival de la competició domèstica del nou Barça 2019/20, les dates dels clàssics, els derbis catalans, el final de la competició regular i l’inici dels Playoff.

Ja coneixem el calendari de la Lliga Regular 2019/20 de la Lliga Endesa. A continuació desgranem les dates més rellevants que cal tenir en compte de cara a la nova temprada:

La competició donarà el seu tret de sortida el dimarts 24 de setembre. Tot i això, els homes de Svetislav Pesic no debutaran fins al divendres 27 a la pista del Monbus Obradoiro a les 19.30 hores.  L’equip debutarà davant l’afició blaugrana al Palau - a la jornada 2 - contra el KIROLBET Baskonia el diumenge 29 de setembre a les 18.30 hores.

Les dates dels clàssics  

El primer clàssic de la temporada contra el Reial Madrid serà al Palau Blaugrana al cap de setmana del 28 i 29 de desembre, corresponent a la jornada 15 de la competició domèstica. El partit de la segona volta contra el conjunt blanc, tindrà lloc al cap de setmana del 21 i 22 de març del 2020, corresponent a la jornada 25 del campionat lliguer.

Les dates dels derbis

Els homes de Pesic s’enfrontaran al Morabanc Andorra, en el duel que tindrà lloc al cap de setmana del 5-6 d’octubre, corresponents a la jornada 3 del campionat regular. El matx de la segona volta al Palau, es disputarà entre l’1 i 3 de maig del 2020.

Així mateix, els blaugranes s’enfrontaran al BAXI Manresa al Nou Congost en la jornada 12, que es disputarà al cap de setmana del 7-8 de desembre. El matx de tornada contra els bagencs es jugarà la jornada 22, corresponent als dies 29 de febrer i 1 de març del 2020.

Finalment la jornada 14, que tindrà lloc els dies 21 i 22 de desembre, els culers visitaran l’Olímpic, per enfrontar-se al Club Joventut de Badalona. El partit al Palau Blaugrana serà en jornada entre setmana del 15 al 17 d’abril del 2020, corresponent a la jornada 29 de la competició regular.

Final de la Lliga Regular

Els blaugranes finalitzaran la Lliga regular al cap de setmana del 9 i 10 de maig del 2020, al Palau Blaugrana contra l’UCAM Múrcia, en el duel corresponent a la jornada 34 de la competició. A continuació, es disputaran els Playoff pel títol de la Lliga Endesa (calendari per determinar).

Els socis, amb grans descomptes

A partir d'aquest divendres 16 d'agost es poden adquirir les entrades per als partits de de la Lliga ACB tant per als socis del Club com per al públic en general. A més, també es posaran a la venda els paquets d’entrades Bàsquet Premium (seient regular + càtering) i els seients VIP.

Els socis del Barça podran aconseguir les entrades per als partits de l'ACB amb diferents descomptes. Els partits de categoria B i C tindran un descompte del 50%, mentre que en les categories B+ i A  els socis gaudiran d’un 30% de descompte. Per als partits A+ i A++ el descompte final per al soci serà d’un 10%.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut