El Cadet A comença la pretemporada

El Cadet A comença la pretemporada

L’equip, que aquesta temporada estarà dirigit per Sergi Milà i Pere Romeu, marxa avui cap a Prades per realitzar l’estada de pretemporada i el proper dimecres jugarà el seu primer amistós contra el Gimnàstic de Tarragona

El Cadet A comença avui a funcionar. L’equip marxa aquest matí cap a Prades per realitzar la tradicional estada de pretemporada. El Cadet A, que aquesta temporada estarà dirigit per Sergi Milà i Pere Romeu, jugarà el seu primer amistós el proper dimecres al Camp Municipal de Prades contra el Gimnàstic de Tarragona (18.00). L’equip tornarà a jugar el dissabte a les 18.00 hores a la Ciutat Esportiva Joan Gamper contra el Juvenil B de l’Atlètic Segre.

El Cadet A presenta només una cara nova aquesta temporada. Es tracta del davanter del Cornellà Xavier Moreno. La resta de la plantilla la formen els porters Ander Astrálaga i Alejandro Ramos; els defenses Arnau Casas, Gerard González, Marc Jurado, Juan Larios, Pablo López, Pol Muñoz, Álex Valle i Diego Almeida; els migcampistes Adrià Capdevila, Antonio Caravaca, Aleix Garrido, Jan Oliveras, Pablo Páez i Biel Vicens; i els davanters Ilias Akhomach, Jan Coca, Jordi Coca i Xavier Planas i Àngel Alarcón.

El Cadet A jugarà del 19 al 21 d’agost a la Xina el Torneig Laliga Hope Cup Kunming. A la tornada, i com és habitual cada temporada, l’equip viatjarà a Alzira per jugar el Torneig Torcaf. El darrer partit de la pretemporada serà el 6 de setembre, a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, contra el Juvenil C de la Damm (19.00 hores).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut