Recepció de Sony abans de la Barça Fest de Miami

Recepció de Sony abans de la Barça Fest de Miami

Reconeguts artistes i futbolistes de la plantilla del Barça participen en una trobada que suposa el tret de sortida a un acord de col·laboració entre Sony i el FC Barcelona que s’oficialitzarà aquest dimarts

Música i futbol. Aquest dilluns al vespre, cap a les 21 hores, s’ha celebrat a Miami una recepció per part de Sony en què han participat reconeguts artistes i futbolistes de la plantilla del primer equip blaugrana. La celebració d’aquesta trobada suposa, doncs, el tret de sortida a un acord de col·laboració entre Sony i el FC Barcelona que s’oficialitzarà aquest mateix dimarts.

Han assistit, entre d’altres, músics com Carlos Vives, Becky G, Pedro Capó, Nicky Jam o ChocQuibTown, mentre que en representació blaugrana hi eren Sergio Busquets, Ivan Rakitic, Ousmane Dembélé, Antoine Griezmann, Arturo Vidal, Rafinha, Samuel Umtiti i Jordi Alba, així com el president del FC Barcelona Josep Maria Bartomeu i els directius Marta Plana i Javier Bordas, la delegada de Cultura de la Junta Teresa Basilio, el secretari tècnic Éric Abidal i l’ambaixador Juliano Belletti.

Cal recordar que aquesta recepció s’ha produït 24 hores abans de la Barça Fest que es viurà aquest dimarts -entre les 18h i les 22h- al Bayfront Park de Miami en què actuaran Pedro Capó i Play N Skillz.

A banda, la Barça Fest inclourà activitats d’entreteniment com un photocall, la possibilitat de fotografiar-se amb trofeus o la presència de Barça Legends. També hi haurà una Barça Store per equipar-se de blaugrana i diverses food trucks per agafar energies de cara al Barça-Nàpols que es jugarà al Hard Rock Stadium aquest dimecres.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut