Petrus lluitarà per medalla als Jocs Panamericans

Petrus lluitarà per medalla als Jocs Panamericans

El jugador blaugrana disputa aquesta matinada la semifinal amb el Brasil contra la selecció de Xile després d’una fase de grups impecable

Aquesta matinada (de diumenge a dilluns) es disputen les semifinals d’handbol dels Jocs Panamericans, que s’estan celebrant a Lima, Perú. En una de les semifinals hi prendrà part el blaugrana Thiagus Petrus, que buscarà, amb el Brasil, una plaça en la final contra Xile. En cas de classificació, disputaria la final contra l’Argentina o Mèxic, que s'enfronten en l’altra semifinal.

El combinat brasiler capitanejat per Petrus va arribar a les semifinals després d’una primera fase impecable, en què va guanyar amb comoditat els tres partits que va disputar en tres dies. Els carioques van debutar contra Mèxic amb un triomf per 33-23, i Petrus va ser l’autor de tres gols. El dia següent la victòria va ser més àmplia: 16-40 contra Perú, l’equip amfitrió, amb dos gols del blaugrana. Per tancar la fase de grups, els brasilers van superar Puerto Rico per 35-26, aconseguint la primera plaça del grup B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut