Bartomeu: “Ens disposem a assumir nous reptes des de l’autoexigència i l’ambició”

Bartomeu: “Ens disposem a assumir nous reptes des de l’autoexigència i l’ambició”

El president del FC Barcelona, durant el seu discurs en el 40è Congrés de Penyes, ha destacat també que “tenim una plantilla extraordinària amb més potencial”

El president del FC Barcelona, Josep Maria Bartomeu, ha aprofitat el discurs del 40è Congrés de Penyes per repassar l’actualitat blaugrana i fer balanç de la temporada passada, a més de parlar de les novetats de cara al nou curs. El president ha donat la benvinguda a tots els penyistes i, a més, ha volgut agrair als presents “el vostre compromís i la vostra implicació amb el Barça”. També ha recalcat que és un Congrés especial, ja que és “la celebració del 40è aniversari d’aquest Congrés Mundial, i el centenari des del primer reconeixement d’una penya per part d’una Junta Directiva del Club”.

Balanç del curs 2018/19

Bartomeu ha fet balanç del curs passat, en què ha destacat: “Hem sumat el vuitè títol de Lliga en els darrers 10 anys, i ara ens disposem a assumir nous reptes des de l’autoexigència i l’ambició. És per això que hem reforçat, encara més, una plantilla extraordinària liderada per Leo Messi. Tenim una plantilla més forta, amb més potencial, i possiblement avui anunciem un nou fitxatge", ha explicat abans que sortissin les noves incorporacions per saludar els penyistes, Junior Firpo inclòs.

_P1F2667

A més, ha afegit: “Arribats a aquest punt, és imprescindible que sabem posar en valor aquests triomfs, més enllà de les decepcions que puguem tenir en algun moment per una derrota inesperada”.

Canvis al futbol formatiu

El president també ha repassat els canvis en l’organització del futbol formatiu, ja que, tal com ha destacat “la Masia constitueix el pilar del nostre Pla Estratègic”. El president ha explicat: “Als darrers dies hem fet un seguit de canvis amb la intenció de millorar, i vull agrair la tasca duta a terme pel Pep Segura, que ha dirigit tota l’àrea de futbol en els darrers anys, i també donar la benvinguda a Patrick Kluivert, que a partir d’ara s’encarregarà de liderar tot el nostre futbol formatiu”. 

Pel que fa als jugadors de futur, Bartomeu recalca: “Si hem pogut donar continuïtat a aquesta era d'èxits és perquè sempre hem treballat amb la mirada llarga. Treballant en projectes a llarg termini, i incorporant nou talent i joventut de manera periòdica. En els darrers anys, han marxat jugadors, i d’altres joves, com esteu veient en aquesta pretemporada, ja truquen a la porta del primer equip”.

_AC49017

Rècord de títols a les seccions professionals

Bartomeu també ha parlat de la resta de seccions professionals: “Amb 19 títols, aquesta darrera temporada hem igualat el rècord absolut del Club, però en volem més. I per això aquest estiu hem reforçat tots els nostres equips amb estrelles de primer nivell”. En aquest apartat, el president ha destacat especialment les incorporacions de l’equip de bàsquet, a més de la gran feina del Femení el passat curs.

L’Espai Barça, més a prop

Finalment, el president barcelonista ha repassat l’última hora de l’Espai Barça: “El proper dia 27 d’agost inaugurarem l’Estadi Johan Cruyff, la primera peça de l’Espai Barça i el lloc on veurem créixer els futurs referents dels nostres primers equips, masculí i femení. L’entrada en funcionament d’aquesta instal·lació comportarà, en pocs mesos, l’inici de les obres d’enderroc del Miniestadi”. “Aquest gran projecte de transformació patrimonial del Club ja no té marxa enrere, i culminarà amb la remodelació integral del Camp Nou l’any 2024”, ha conclòs Bartomeu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut