Confirmats els dorsals del Barça 19/20

Confirmats els dorsals del Barça 19/20

Tots els jugadors mantenen els mateixos dorsals de la temporada passada, mentre que les noves incorporacions lluiran els seus habituals números: Cindric el 25 i Serdio el 17

El Barça 19/20 ja està en marxa, i en pocs dies començarà a disputar els primers partits amistosos de pretemporada. El debut del nou Barça serà a Colònia, contra el Kiel, el diumenge dia 11, i aquell dia es podrà veure per primera vegada els jugadors lluint les novetats: nova samarreta i nou patrocinador, però mateixos dorsals.

Així ha quedat confirmat en la relació de dorsals, en la qual les úniques novetats són els números que lluiran les dues incorporacions d’aquest curs. Tots dos mantindran els dorsals que lluïen en els seus anteriors equips. Luka Cindric vestirà la samarreta amb el ‘25’ a l’esquena, mentre que Abel Serdio lluirà el ‘17’.

A banda dels 17 jugadors del primer equip, alguns jugadors del filial treballaran sovint sota les ordres de Xavi Pascual i també tenen dorsal confirmat. És el cas de Mamadou Diocou, que va debutar amb el ‘82’ però passarà a lluir el ‘18’, Àlex Pascual, que seguirà amb el ‘83’ del seu debut, o Albert Pujol, que estarà en dinàmica de primer equip tota la pretemporada i portarà el ‘15’.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut