Els socis poden demanar les seves invitacions a la inauguració de l’Estadi Johan Cruyff

Els socis poden demanar les seves invitacions a la inauguració de l’Estadi Johan Cruyff

La sol·licitud caldrà fer-la a través d’un formulari que estarà operatiu al web del 5 d’agost a les 10.00 hores i fins al dilluns dia 12 a les 19.00 hores.

El FC Barcelona inaugura el nou Estadi Johan Cruyff el dimarts 27 d’agost a la Ciutat Esportiva Joan Gamper de Sant Joan Despí, i convida tots els socis que vulguin a assistir-hi acompanyats de la persona que desitgin.

L’acte consistirà en una festa popular, la cerimònia d’inauguració i el primer partit que acollirà el nou escenari entre els equips juvenils del FC Barcelona i l’Ajax d’Amsterdam.

Per accedir a aquestes entrades gratuïtes, els socis interessats hauran d’omplir el formulari que estarà disponible al web del Club a partir del dilluns 5 d’agost a les 10.00 hores i fins al dilluns dia 12 a les 19.00 hores (accés al formulari a l’enllaç següent).

A més de la seva entrada, cada soci pot sol·licitar també una entrada per a un acompanyant, que no cal que sigui soci. En una mateixa petició d’invitacions es podran agrupar fins a quatre socis. Queden exclosos d’aquest procés de sol·licitud d’entrades aquells socis que no estiguin al corrent de pagament de la quota de soci i/o que estiguin sancionats per la Comissió de Disciplina del FC Barcelona.

En el cas que les peticions siguin superiors a la disponibilitat d'entrades, serà necessari dur a terme un sorteig, que se celebrarà davant de notari el dia 13 d’agost. 

Els socis agraciats amb les invitacions seran degudament informats mitjançant correu electrònic i posteriorment rebran les seves entrades en format PDF el dia 22 d’agost.

Servei d’autobusos llançadores

Atès que no es podrà aparcar al recinte de Sant Joan Despí, es recomana a tothom que es desplaci amb transport públic fins a l’Estadi Johan Cruyff o que utilitzin el servei  d’autobusos llançadores que posarà el Club al servei dels socis des del Camp Nou, on podran estacionar els seus vehicles. Una vegada finalitzat el partit, podran tornar al Camp Nou fent ús del mateix servei.

PROGRAMA DE LA INAUGURACIÓ (Dimarts 27 d’agost)

18.30 h.               Inici festa popular de l’exterior de l’esplanada

19.30 h.               Obertura de portes de l’estadi

20.30 h.               Cerimònia d’inauguració de l’Estadi Johan Cruyff al terreny de joc

21.00 h.               Inici del partit entre els juvenils del FC Barcelona i de l’Ajax d’Amsterdam

22.45 h.               Fi de festa

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut