El FC Barcelona incorpora aigua de Veri com a nou patrocinador del club per a les properes tres temporades

El FC Barcelona incorpora aigua de Veri com a nou patrocinador del club per a les properes tres temporades

Gràcies al nou acord, Veri es converteix en aigua oficial del FC Barcelona fins al 30 de juny del 2022

El FC Barcelona ha signat un nou acord de patrocini amb Aigua de Veri, que es converteix així en l’aigua oficial del Club per a les properes tres temporades, fins al 30 de juny del 2022.

L’acord, que ha entrat en vigor aquest 1 de juliol, s’emmarca en l’objectiu del Club de col·laborar de manera proactiva amb partners alineats amb els valors i els trets que defineixen la seva marca. Així mateix, reforça la seva aposta per buscar, en cada una de les diferents categories de partners, un acord que ajudi a l’entitat blaugrana a continuar sent líder, no només dins els terrenys de joc, sinó també en l’àmbit del patrocini i el màrqueting esportiu.

La incorporació aquesta temporada de Veri com a partner del FC Barcelona suposa un nou pas en el marc de col·laboració d’ambdues entitats i posa de manifest el seu compromís amb l’esport, així com amb el seu desenvolupament i creixement a escala nacional.

Sobre Aigua de Veri

L’aigua de Veri prové del desgel i de les pluges de l’alt Pirineu, lluny de qualsevol agressió urbana i industrial. Brolla espontàniament, fresca i pura, a 1.235 metres d’altitud. Per la seva puresa i per la seva composició privilegiada, l’aigua de Veri va ser declarada aigua mineromedicinal l’any 1969. El seu baix contingut en sodi fa que sigui una aigua recomanada per a dietes pobres en sodi i també per a la preparació d’aliments infantils.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut