Sis blaugranes campions de l'Europeu sub-19

Sis blaugranes campions de l'Europeu sub-19

Tenas, Miranda, Orellana, Álvaro Sanz, Abel Ruiz i Marqués han alçat el títol en derrotar Portugal a la final (0-2)

Èxit de La Masia en l’Europeu sub-19. La selecció espanyola amb sis blaugranes s’ha proclamat campiona d’aquest torneig després de guanyar Portugal a la final amb dos gols de Torres (0-2). D’aquesta manera, els barcelonistes Arnau Tenas, Miranda, Orellana, Álvaro Sanz, Abel Ruiz i Marqués han posat el punt final al curs 2018/19 amb un títol: l’Europeu sub-19 disputat a Armènia.

Representació blaugrana en totes les línies

Des de la porteria fins a l’atac, l’alineació de la selecció espanyola campiona d’Europa sub-19 ha tingut representants blaugranes. Jugadors que, a la vegada, han estat essencials tant en l’atac com en la defensa.

L'11 de la selecció espanyola contra Portugal

El porter del Juvenil A barcelonista, Arnau Tenas, titular en tots els matxs de la selecció espanyola, ha estat un mur sota pals, tant en la final com al llarg del torneig. El lateral esquerre Miranda, amb una assistència de gol a la final contra Portugal, ha mostrat seguretat defensiva i presència ofensiva, ha marcat dues dianes en aquest torneig, en els cinc partits que ha disputat.

Els migcampistes Jandro Orellna, amb una diana contra Armènia, i Álvaro Sanz, amb un paper més secundari i únic culer que no va jugar la final davant Portugal, han representat els blaugrana en la zona del mig del camp de la selecció entrenada per Santi Denia. Abel Ruiz, capità, i Marqués, amb una diana a la competició i actuant quasi sempre de revulsiu o oxigenador, han ocupat les posicions d’atac de la selecció.

El ‘9’ blaugrana, amb també un gol al torneig, va ser l’encarregat d’aixecar el trofeu de l’Europeu sub-19. Una competició amb un paper destacat dels blaugrana de La Masia al llarg dels cincs partits. Sis barcelonistes que han contribuït amb escreixos al vuitè títol europeu de la selecció espanyola sub-19. Un altre èxit per al Barça.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut