Messi i Rakitic, nominats al millor gol de la UEFA

Messi i Rakitic, nominats al millor gol de la UEFA

Liverpool i Tottenham van sofrir dues obres d’art que opten a ser la diana del curs 2018/19 a Europa

Excels. La potent volea de Rakitic davant el Tottenham a la fase de grups de la Champions League i la imparable falta de Messi a les semifinals davant el Liverpool estan nominades al millor gol de la UEFA 2018/19. Dues obres d’art que consten entre les deu dianes més espectaculars que es van veure en les competicions UEFA del curs passat.

Messi i Rakitic competeixen contra Sarr (Stade Rennes), Faupala (Apollon), Pedro (Chelsea), Millot (França), Katerina Svitkova (Slavia Praga), Cristiano Ronaldo (Juventus), Nani (Sporting Clube de Portugal) i Danilo (Portugal). El millor gol serà determinat per les votacions dels aficionats. Pots ajudar el ‘10’ i el ‘4’ blaugranes a alçar-se amb aquest guardó votant aquí.

Messi fa brillar l’escaire del Camp Nou

El Camp Nou va embogir amb la impecable falta de Leo Messi davant el Liverpool. Una diana que representava el 3-0 definitiu davant el conjunt ‘red’. Un llançament de falta compost amb potència i col·locació. La bota esquerra de Leo Messi estava a 25 metres de la porteria defensada pel quasi infranquejable Alison. Però abans la pilota de les estrelles havia de superar una barrera formada per cinc futbolistes del Liverpool i per Sergio.

L’escaire va ser el pas següent abans que la pilota aterrés a la xarxa. Un autèntic golàs. Un fantàstic llançament de falta. Una obra d’art només a l’abast de Leo Messi. Un altre gol impressionant en la carrera de l’astre argentí. Una diana amb la qual Messi va arribar als 600 gols amb el Barça. Unes xifres de rècord que de ben segur el ‘10’ blaugrana seguirà eixamplant aquest curs 2019/20 que ara arrenca.

A més, aquest gol de falta va ser escollit com el millor de la Champions League 2018/19. I, precisament, el de Rakitic contra els Spurs a Wembley va acabar en la tercera posició.

Rakitic s’enlaira per enlluernar Wembley

Wembley va quedar bocabadat amb la volea en suspensió de Rakitic. El croat va connectar un xut potent des de la frontal de l’àrea per situar el 0-2 a l’electrònic. Un partit de la segona jornada de la fase de grups de la Champions League que va acabar en 2-4. Una diana que no va passar desapercebuda, ja que va ser escollida com la millor de la fase de grups.

Ara aquests dos excel·lents gols de Messi i Rakitic poden sumar un guardó més. Un premi que els atorgaria la condició de millor diana de totes les competicions UEFA 2018/19. Dues obres d’art que val la pena recordar... i votar!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut