Es posen a la venda per primera vegada les samarretes del Barça Femení

Es posen a la venda per primera vegada les samarretes del Barça Femení

L’estrena, que ha estat tot un èxit, ha tingut lloc a la Barça Store del passeig de Gràcia, amb la directiva responsable de la secció Maria Teixidor i les jugadores Vicky Losada i Alexia Putellas

Aquest dijous, per primera vegada, s’han posat a la venda les samarretes del Barça Femení. El tret de sortida ha tingut lloc a les 15.00 h a la Barça Store del número 15 del passeig de Gràcia i ha comptat amb la presència de la directiva responsable de la secció, Maria Teixidor, així com de les jugadores Vicky Losada i Alexia Putellas. Un acte marcat per la gran afluència d’aficionats que no han volgut perdre’s aquest esdeveniment.

Les primeres samarretes a ser estampades amb el patrocinador Stanley han estat, per tant, el 6 de Losada i l’11 d’Alexia. Posteriorment, fins a les 16.00 h, les dues futbolistes han fet una sessió de signatures a tots els seguidors que han assistit a l’acte i les han acompanyades en aquesta data tan especial. A més, amb motiu de l’estrena, els socis han gaudit d’un 30% de descompte en la compra de la samarreta del Barça Femení, que s’ha comercialitzat també a la Barça Store del Camp Nou.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut