El president Bartomeu, protagonista als mitjans japonesos

El president Bartomeu, protagonista als mitjans japonesos

Tokyo TV, Nihon TV, ‘Nikkei’, ‘Nikkei Business’ o ‘Kyodo News’ han estat alguns dels mitjans que han tingut l’oportunitat d’entrevistar el màxim dirigent culer

La visita del Barça al Japó ha aixecat una gran expectació mediàtica i són molts els mitjans de comunicació que han volgut aprofitar l’estada de l’equip a Tòquio per entrevistar els principals protagonistes blaugrana, especialment el president Josep Maria Bartomeu.

Tokyo TV, el canal de televisió més gran de la capital japonesa, així com també Nihon TV, han pogut entrevistar el president blaugrana. També Nikkei, un dels diaris més importants del país, i Nikkei Business, un setmanari més centrat en l'àmbit empresarial, han tingut l’oportunitat de xerrar una estona amb Bartomeu. Pel que fa a la premsa esportiva, cal esmentar la presència de Kyodo News, un dels diaris esportius referents del país nipó.

En totes les entrevistes, el president blaugrana ha centrat el seu discurs en donar a conèixer els projectes més estratègics del Club i també les raons que fan del Barça més que un club, la seva visita al Japó, l’àmbit corporatiu del Club, els objectius esportius de la temporada i la figura d’Hiroki Abe, el flamant fitxatge japonès del Barça.

Cardoner dona a conèixer la Fundació

Bartomeu no ha estat, però, l’únic representant culer que ha atès els mitjans locals japonesos. També el vicepresident primer del Barça i el responsable de la Fundació Barça, Jordi Cardoner, ha concedit entrevistes i ha conversat amb el diari Asashi Shimbun i amb una de les webs més visitades, el portal Bunshun.

Cardoner ha explicat la tasca que fa la Fundació per ajudar els nens i nenes vulnerables d’arreu del món a través de diversos programes centrats en l’ajuda als refugiats, la lluita contra el bullying, la prevenció de la violència juvenil, la diversitat o el benestar pediàtric.

Com no podia ser d’una altra manera, també els futbolistes del primer equip han tingut una gran atenció mediàtica. Sergio Busquets, Marc-André ter Stegen i Hiroke Abe també han estat entrevistats per diferents mitjans japonesos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut