Penúltim dia de treball a Barcelona

Penúltim dia de treball a Barcelona

Els jugadors de Valverde tenen una doble sessió aquest divendres abans de marxar aquest dissabte cap al Japó a jugar la Rakuten Cup

Després de la sessió matinal de dijous, aquest divendres l’equip d’Ernesto Valverde ha tornat a la doble sessió d’entrenaments, com ja va passar dilluns i dimecres. En la sessió matinal, els blaugrana s’han exercitat al camp 2 de la Ciutat Esportiva Joan Gamper amb tots els jugadors disponibles, tret de Rafinha, que ha fet treball de força al gimnàs. També hi eren Iñaki Peña, Araujo, Guillem, O. Busquets, Monchu, Collado, Riqui Puig i C. Pérez del Barça B.

A la tarda s'ha celebrat la segona sessió del dia, acabant de perfilar el treball físic de la setmana amb la calor característica d'aquesta època de l'any, combinant amb treball tàctic i amb pilota, abans de fer l'última sessió de la setmana a Barcelona demà dissabte al matí a les 11.30 hores. Una sessió en la qual han pres part tots els jugadors del primer equip, amb la novetat de Rafinha respecte de l'entrenament matinal, i Iñaki Peña, Araujo, Guillem, O. Busquets, Monchu, Collado, Riqui Puig i C. Pérez del Barça B . Aquest dissabte l'equip posarà rumb cap al Japó per jugar la Rakuten Cup davant el Chelsea a Tòquio i contra el Vissel Kobe a Kobe, on es retrobaran amb antics companys com Iniesta, Samper i David Villa.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut