La pretemporada del futbol sala arrenca el 5 d’agost

La pretemporada del futbol sala arrenca el 5 d’agost

El Barça té previstos dos amistosos contra La Unión i l'Osasuna abans de viatjar a Tailàndia per disputar-hi la Intercontinental

Ja es coneixen els detalls de la pretemporada del Barça de futbol sala, amb els plats forts de la Intercontinental de Tailàndia i la Supercopa d’Espanya contra ElPozo. Els de Plaza portaran a terme la totalitat de la preparació a Barcelona, concretament a les instal·lacions de la Ciutat Esportiva i del Palau.

Pretemporada a Barcelona

Els jugadors tornaran a la feina el dilluns 5 d’agost, amb les obligatòries revisions mèdiques al matí i la primera sessió de pista a la tarda. L’equip treballarà alternant el treball físic i el treball de pista en dues sessions d’entrenament diàries abans de viatjar a Tailàndia el dia 23 d’agost per disputar-hi la Intercontinental.

Amistosos

El Barça només té previst disputar dos amistosos abans de viatjar a Tailàndia. Els rivals seran La Unión de Santa Coloma, el divendres 16 d’agost a les 18 h, i el CA Osasuna Magna, el dissabte 17 d’agost a les 18 h. Els dos partits es disputaran al Palau a porta tancada per qüestions logístiques, sense la presència de públic.

Intercontinental, Supercopa i Copa Catalunya

L’equip disputarà tres competicions abans de l’inici de la Lliga. La primera serà la Intercontinental, que es disputarà a Bangkok entre els dies d’agost i 1 de setembre. El Barça s’enfrontarà al Shenzhen xinès el dia 26 d’agost (horari per confirmar), i al Corinthians brasiler el dia 28 d’agost (horari per confirmar). Les semifinals i la final, en cas de classificació, es disputarien els dies 31 d’agost i 1 de setembre.

Pel que fa a la Supercopa, el Barça s’enfrontarà a partit únic a l'ElPozo el dissabte dia 7 de setembre, a les 20h, al Pavelló Multiusos de Guadalajara. I la Copa Catalunya es disputarà els dies 10 i 11 de setembre al pavelló Sabadell Nord. El Barça s’enfrontarà al Futsal Aliança Mataró a les semifinals el 10 de setembre a les 21.15 h.

L’inici de Lliga està previst pel cap de setmana del 14-15 de setembre, i el Barça debuta a la pista del Cartagena. Curiosament el Cartagena és l’únic equip de l'LNFS que el Barça no va poder guanyar en competició oficial la temporada passada (5-5 a Cartagena i 4-5 al Palau).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut