Les 10 frases de l’entrevista a Griezmann

Les 10 frases de l’entrevista a Griezmann

El nou davanter blaugrana explica en l’entrevista ‘Benvingut Griezmann’, realitzada a Barça TV, el seu camí al món del futbol i el que significa fitxar pel Barça

Antoine Griezmann ha arribat al FC Barcelona amb moltes ganes de demostrar la seva qualitat per triomfar. Conscient del camí que va haver de recórrer per arribar al futbol professional, el davanter nascut a Macon toca de peus a terra i assegura que arriba al Barça per aportar alegria i ajudar l’equip en el que calgui. Així ho ha reconegut a l’entrevista realitzada per Barça TV en el programa especial ‘Benvingut Griezmann’, on també ha assegurat que està ansiós per saltar a la gespa del Camp Nou. Repassem les 10 frases que no et pots perdre de l’entrevista.

Els inicis

“Els inicis van ser difícils perquè jo feia proves per entrar als centres de formació dels clubs i la resposta sempre era negativa. Em rebutjaven perquè era baixet. Per mi no hi havia problema perquè el futbol el tenia a les cames. Vaig seguir treballant amb l’ajuda del meu pare i al final va aparèixer la Reial Societat”.

La Reial Societat

“Per fi algú es fixava en la meva tècnica i no en el meu físic. Va ser una alegria immensa”.

“Els meus pares econòmicament no es podien permetre venir a veure’m sempre –era a 900 km de casa– i jo no podia anar-hi tampoc perquè tenia partits, escola... Només veia la meva família 10 dies al desembre i a l’hivern amb els dies més curts hi havia moments complicats que tocava plorar”.

"Tinc ganes de gaudir de l'afició del Barça"

Antoine Griezmann

Debut com a professional

“La Reial em va fer el meu primer contracte professional. Vam poder pujar l’equip de Segona a primera i després vam aconseguir la classificació per a la Champions. Va ser el millor lloc per créixer i vaig aprendre moltíssim. Els ho dec tot”.

Moments amb l’Atlètic de Madrid

“Tinc la sort d’haver après del Cholo Simeone. Gràcies a ell he tingut un nivell molt alt. A l’Atlètic mai hi ha un dia de descans. És molt físic i es treballa molt bé tàcticament. Ningú pot abaixar els braços”.

Fitxar pel Barça

“És un orgull i un objectiu complert. Estic molt feliç de ser aquí i també la meva família. Estic preparat i tinc moltes ganes de vestir aquesta samarreta, trepitjar la gespa del Camp Nou i gaudir de la meva nova afició”.

“Fins ara mirava els partits, em fixava en com ho feien i després ho aplicava als entrenaments i al camp. Ara els tinc en directe i espero que tinguem una connexió important en els partits i gaudim molt”.

mini_2019-07-14 PRESENTACION GRIEZMANN 12

Messi

“És el número 1. Igual que Lebron James és la imatge del bàsquet. Messi és la imatge del futbol perquè té coses diferents a la resta. Això només es pot veure cada 30 anys o més”.

Preparant una nova celebració de gol

“Estic preparant una nova celebració al Camp Nou. Espero que surti bé, però no en puc donar cap pista”.

L’aportació al Barça

“No em poso a la meva ment un nombre de partits, ni d’assistències. Segur que gaudirem dins i fora del camp i vinc a ajudar en tot el que pugui. Aportaré alegria”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut