Els jugadors de l'Agrupació disputen un Quadrangular a Sant Andreu de Llavaneres

Els jugadors de l'Agrupació disputen un Quadrangular a Sant Andreu de Llavaneres

L'equip masculí i femení +55 de l'Agrupació va aprofitar la jornada per a realitzar un homenatge a José Antonio Zaldúa

Dissabte passat l’ABJ es va traslladar a Sant Andreu de Llavaneres per a celebrar un quadrangular entre els equips +55 i, en el qual per primera vegada, va participar també l’ABJ femení. A més, l'acte va servir també per a homenatjar a José Antonio Zaldúa, exjugador del primer equip del FC Barcelona des de 1961 fins a 1969, directiu de l'Agrupació i també de la Fundació Barça Veterans que va morir  fa un any. 

La jornada va estar vestida amb la presència de diversos exjugadors del primer equip del FC Barcelona que es van acostar fins a llavaneres ja que havien compartit vestuari amb Zaldúa en les files blaugranas. Entre ells, i encapçalats pel president de l'Agrupació Ramon Alfonseda, van assistir Josep Franch, Narcís Martí Filosia, Joan Antoni Celdran, Paco Nieto, Palau, Roselló, Paco Martínez, Miquel Corominas, Miquel Mir i la Carme Nieto. 

Quadrangular ABJ (Sant Andreu de Llavaneres) FERRAN FORT

Precisament, Miquel Mir va ser l'encarregat de brindar-li a Mabel, esposa de Zaldúa, un ram de flors en record del seu marit. A més, Mabel va ser també l'encarregada de va fer el servei d'honor de la trobada. 

En general va ser un acte que va comptar amb una alta participació ja que en el menjar que es va fer després del final del quadrangular l'assistència era de fins a 100 persones. Paco Martínez, exjugador del Maresme i organitzador de l'esdeveniment, ha valorat l'acte: “Va ser una jornada molt bonica, diferent en relació al quadrangular ja que va participar l'equip femení, emotiva per l'homenatge a José Antonio Zaldúa i de celebració ja que es van complir 40 anys de la fundació de la penya Llavaneras “Joaquim Passi”presidida per Josep Ramis. En general, va ser una jornada repleta d'esport i bon ambient”.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut