El primer equip inicia la pretemporada 2019/20 aquest diumenge

El primer equip inicia la pretemporada 2019/20 aquest diumenge

La jornada estarà dedicada a les proves físiques i mèdiques a la Ciutat Esportiva Joan Gamper

El primer equip de futbol reprendrà l’activitat aquest diumenge 14 de juliol, a partir de les 9 hores. Per a aquesta primera jornada han estat citats un total de 14 jugadors del primer equip i cinc del B per fer les corresponents proves físiques i mèdiques. Les noves incorporacions, que ja van passar recentment les seves respectives revisions mèdiques, s’incorporaran directament el dilluns 15 de juliol, quan el tècnic Ernesto Valverde ha programat per a les 9.30 h el primer entrenament.

El tècnic podrà treballar amb aquest grup de jugadors durant la primera setmana, abans de marxar el dia 20 al Japó per disputar dos partits de la Rakuten Cup contra el Chelsea FC i el Vissel Kobe. D’altra banda, els jugadors que han participat a la Copa Amèrica s’incorporaran de manera progressiva durant la pretemporada a la dinàmica de l’equip.

Els jugadors que s’incorporen aquest diumenge són els següents: Ter Stegen, N. Semedo, Piqué, I. Rakitic, Sergio, Todibo, O. Dembélé, Rafinha, Malcom, Lenglet, Jordi Alba, S. Roberto, Aleñá i Umtiti del primer equip i Iñaki Peña, O. Busquets, Collado, Riqui Puig i C. Pérez del Barça B.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut